- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód - Olewanie domów jednorodzinnych
światełko w domkach z bloga Orange https://biuroprasowe.orange.pl/blog/podlaczamy-swiatlowod-domkow-jednorodzinnych/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
250tys klientów Orange światłowód
https://twitter.com/fallacher/status/986865805596995584
Udało się podłączyć domek sąsiada z BMT. Korzeń drzewa uszkodził HDPE, problem rozwiązany
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witamy w (prawie) miesiącu lipcu a tu na temat podłączania domków jednorodzinnych ani widu ani słychu.
Co najwyżej domki w zabudowie szeregowej mówią że są podłączane a reszta ... reszta bez komentarza...
Na tych mapkach Polski Cyfrowej Rembertów (Dzielnica Warszawy) jest ogołocony z inwestycji, a mógłbym nawet powiedzieć że żadnej nie ma bo wszystkie rysunki wskazują na bloki w których już jest pomarańczowe światło...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli chodzi o Wrocław to podłączanie domków jednorodzinnych w mojej okolicy idzie pełną parą. W zależności od sytuacji kanalizą lub napowietrznie. Aby jednak nie było zbyt kolorowo, to próbuję odkręcić podłączenie Małej Wspólnoty Mieszkaniowej, którą pominęli przez brak zgody... która już jest - cisza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli Twoja okolica jest taką białą plamą, zawsze możesz poprosić samorząd by to oficjalnie zgłosił. Idą wybory więc każdy chce się wykazać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moja dzielnica jest właśnie białą plamą w Warszawie 😛 a Samorząd interesuję się swoimi pensjami a nie potrzebami mieszkańców.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A nie masz pod swoim adresem żadnego operatora który oferuje prędkość co najmniej 50 Mbps?
Edit. A jednak niektóre adresy są objęte POPC. Np. na ulicy Strażackiej.
Edit2. A u Ciebie nie ma UPC z prędkością powyżej 100 Mbps?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na ul. Strażackiej w Warszawie najlepiej się sprzedają używane części samochodowe. Dobrze ,że ją wyremontowali, bo widok był jak na księżycu. O swiatełku w tej części Warszawy ( Rembertów ) to tylko można pomarzyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Olewane są tez starsze domy bloki, u mnie sytuacja byla tego typu ze nowe bloki naprzeciwko moich podpiete są do światlowodu kazda brama ma, a po mojej stronie gdzie są stare bloki cala ulica ponad 1km bloków jak i boczne ulice nie mają nigdzie światlowodu ogólnie cala dzielnica nie ma 🙂 oprócz tych nowych bloków.
Jednak o dziwo udalo sie podprowadzić do mojej bramy jakoś na upartego i jako jedyna brama na calej ulicy dzielnicy jest światlowód, smiesznie to wygląda na mapie zasięgu 😄 takze czuje się wyróżniony