- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód Katowice, obecnie jest tylko miedź. Co mogę zrobić, aby pojawił się światłowód?
o tak to wygląda dokładnie od tej skrzynki wszystko leci po 3 słupach widocznych na kolejnym zdjęciu do 188. Dlatego moje zdziwienie, dlaczego problem z do
rejonizowaniem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód Katowice, obecnie jest tylko miedź. Co mogę zrobić, aby pojawił się światłowód?
Pozostaje Ci pisać do Skierniewic, zrobić zdjęcia, prosty szkic i może ktoś się pochyli nad tematem. Problem jest taki jak pisałem wcześniej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marder sprawdziłem adres, który podał @WitoldO na UKE Wyszukiwarka ŚLĄSKIE,KATOWICE, GEN. ZYGMUNTA WALTERA JANKEGO, Planowana rozbudowa (POPC) była realizowana przez Tauron Obsługa Klienta Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością https://wyszukiwarka.uke.gov.pl/
Nazwa podmiotu Medium Planowana data rozbudowy Przepustowość Miejscowość Ulica Nr budynku
TAURON OBSŁUGA KLIENTA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ | światłowodowe | 2021-12-14 | 100 | KATOWICE | UL. GEN. ZYGMUNTA WALTERA JANKEGO | 77 |
TAURON OBSŁUGA KLIENTA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ | światłowodowe | 2021-12-14 | 100 | KATOWICE | UL. GEN. ZYGMUNTA WALTERA JANKEGO | 49A |
TAURON OBSŁUGA KLIENTA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ | światłowodowe | 2021-12-14 | 100 | KATOWICE | UL. GEN. ZYGMUNTA WALTERA JANKEGO | 58 |
Oprócz napisania pisma do Orange Skierniewic o dorejnizowanie można tez napisać e-mail lub pismo do:
TAURON Obsługa Klienta sp. z o.o.
Ul. Sudecka 95-97
53-128 Wrocław
e-mail: tok@tauron.pl
Opisać całą sytuację tak jak piszesz@marder powyższym poście i może uda się podłączyć światłowód.
Informacje te można znaleźć w pliku Dane kontaktowe Stron w poniższym linku
https://biznes.tauron.pl/telekomunikacja/dokumenty
Może te informacje Wam pomogą.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5 dane mogą być nieaktualne, bo na Googlach jest OPP i zasięg z Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@WitoldO spróbuje napisać pismo do Orange
Orange Polska S.A.
ul. Jagiellońska 34,
96-100 Skierniewice
a także pismo/e-mail do
TAURON Obsługa Klienta sp. z o.o.
Ul. Sudecka 95-97
53-128 Wrocław
e-mail: tok@tauron.pl
może się uda podłączyć światłowód
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czasami człowiek traci nadzieje w ludzkość i ze problemami zostaje sam :), ale fajne jest to, że jednak tutaj na forum jest takie pozytywnie :).
Choć trochę się to w głowie nie mieści, że mamy czasy gdzie Internet jest standardem, a tak wielkie problemy są z przyłączeniem starej/nowej inwestycji.
- « Poprzedni
- Następny »