Światłowód Katowice, obecnie jest tylko miedź. Co mogę zrobić, aby pojawił się światłowód?

Poziom 15, Badacz Przestworzy
  • 13
  • 46
  • 0

Światłowód Katowice, obecnie jest tylko miedź. Co mogę zrobić, aby pojawił się światłowód?

o tak to wygląda dokładnie od tej skrzynki wszystko leci po 3 słupach widocznych na kolejnym zdjęciu do 188. Dlatego moje zdziwienie, dlaczego problem z do

IMG_3475.jpg

IMG_3476.jpg

IMG_3477.jpg

   

rejonizowaniem.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2997
  • 11197
  • 65

Pozostaje Ci pisać do Skierniewic, zrobić zdjęcia, prosty szkic i może ktoś się pochyli nad tematem. Problem jest taki jak pisałem wcześniej. 

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2928
  • 12097
  • 123

@marder  sprawdziłem adres, który podał @WitoldO na  UKE Wyszukiwarka ŚLĄSKIE,KATOWICE, GEN. ZYGMUNTA WALTERA JANKEGO, Planowana rozbudowa (POPC) była realizowana przez Tauron Obsługa Klienta Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością https://wyszukiwarka.uke.gov.pl/

Nazwa podmiotu Medium Planowana data rozbudowy Przepustowość Miejscowość Ulica Nr budynku

TAURON OBSŁUGA KLIENTA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄświatłowodowe2021-12-14100KATOWICEUL. GEN. ZYGMUNTA WALTERA JANKEGO77
TAURON OBSŁUGA KLIENTA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄświatłowodowe2021-12-14100KATOWICEUL. GEN. ZYGMUNTA WALTERA JANKEGO49A
TAURON OBSŁUGA KLIENTA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄświatłowodowe2021-12-14100KATOWICEUL. GEN. ZYGMUNTA WALTERA JANKEGO58

Oprócz napisania pisma do Orange Skierniewic  o dorejnizowanie można tez napisać e-mail lub pismo do:

TAURON Obsługa Klienta sp. z o.o.
Ul. Sudecka 95-97
53-128 Wrocław

e-mail: tok@tauron.pl

Opisać całą sytuację tak jak piszesz@marder  powyższym poście i może uda się podłączyć światłowód.

Informacje te można znaleźć  w pliku Dane kontaktowe Stron w poniższym linku

https://biznes.tauron.pl/telekomunikacja/dokumenty

Może te informacje Wam pomogą.

Pozdrawiam 🙂

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15598
  • 64189
  • 825

@Pablo5  dane mogą być nieaktualne, bo na Googlach jest OPP i zasięg z Orange 

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2928
  • 12097
  • 123

@WitoldO  spróbuje napisać pismo do Orange

Orange Polska S.A.

ul. Jagiellońska 34,

96-100 Skierniewice

a także pismo/e-mail do

TAURON Obsługa Klienta sp. z o.o.
Ul. Sudecka 95-97
53-128 Wrocław

e-mail: tok@tauron.pl

może się uda podłączyć światłowód

Pozdrawiam 🙂

Poziom 15, Badacz Przestworzy
  • 13
  • 46
  • 0

Czasami człowiek traci nadzieje w ludzkość i ze problemami zostaje sam :), ale fajne jest to, że jednak tutaj na forum jest takie pozytywnie :). 

Choć trochę się to w głowie nie mieści, że mamy czasy gdzie Internet jest standardem, a tak wielkie problemy są z przyłączeniem starej/nowej inwestycji.