- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenie 3 abonamentów
To na spokojnie :). Nawet te 70GB po roku to sporo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenie 3 abonamentów
@sherif14cofnij się do mojego postu 12 minut temu tam opisałem program Środy z Mój Orange z linkiem (gdzie jest to szerzej opisane) gdzie dostaje się prezenty co środę tylko musisz być zarejestrowany na Mój Orange i później się zalogować 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenie 3 abonamentów
@sherif14napisał(-a)@ketrasaArtur @Pablo5 To dopytam jeszcze o te pakiety. Podane ilości GB odnawiają się co miesiąc?
Tak, GB odnawiają się co cykl rozliczeniowy. Niewykorzystane GB nie przechodzą na kolejny cykl rozliczeniowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenie 3 abonamentów
GB odnawiają się co okres rozliczeniowy. Za łączenie usług masz dodatkowo 6 GB (po 3 GB za te dodatkowe rabatowane numery) To pakiet tzw na konto i nie jest przypisany do żadnego numeru. Tak jak już padło prezenty Środy z Orange. W skali miesiąca kilka dodatkowych GB możemy zagrać (one są ważne też do końca cyklu rozliczeniowego).
Jeśli chodzi o dodatkowy internet internet to jest opcja dobrania pakietu na umowę 10 GB za 10 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenie 3 abonamentów
Dopytam jeszcze o to "ugranie". Gdzie jest większa szansa coś zyskać: telefonując do BOK czy osobiście w salonie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenie 3 abonamentów
@sherif14Wydaje mi się telefonując do BOK-a może coś zyskać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenie 3 abonamentów
@sherif14oczekujesz wróżby z fusów? Sprawdź i się podziel. Jakoś każdy chce się dowiedzieć jak po taniości przedłużyć a mało kto chce się pochwalić osiągnięciami negocjacyjnymi.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »