- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta orange - przedłużenie umowy
Dostałem propozycję 90zl za 2 numery na firmę, na jednym 25gb +5gb roaming na drugim 10gb w pl i 2gb roaming, 1000gb internetu i do tego Galaxy A9 41zlx24.to dobra oferta? Jestem 12 lat w Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2) dużo korzystasz z netu w roamingu ue?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1) netto
2) tak
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak dokładnie, polityka uczciwego korzystania z usług roaming, 51% z 4mies musisz przebywać za granicą żeby dopłacać za rozmowy i internet i mnie to łapie niestety bo przebywam pół roku za granicą ale biorąc nowa umowę będę miał znowu to wyzerowane i przez 4-6mies będę mógł korzystać z pakietów roamingowych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pani przez tel pow że tak. Czyli jest to dobra oferta? Teoretycznie 2x 20zl za tel i 50zl internet.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uważaj na roaming. Zadziała polityka uczciwego korzystania. Nic się nie wyzeruje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No właściwie to internet nie jest mi potrzebny ale... płacę teraz za stałe łącze światłowodowe 60zł/netto/mies, mam 50mb i mi to wystarcza, tyle że tutaj mógłbym w tej sytuacji zrezygnować z tego światłowodu i korzystać z Orange, pytanie tylko czy to będzie porównywalnie działać ? Niby 225mb/s LTE ale jak jest w praktyce ?
Wiem, że zadziała polityka uczciwego korzystania, pytałem o to właśnie Panią która ofertę przedstawiła, zadałem konkretne pytanie, czy będąc teraz na dodatkowo płatnych roamingowych usługach to czy znowu będą liczone od nowa te 4mies i dop po tym okresie znowy wskocze w płatne ? Pow, że tak, nowa umowa, przy najbliższym cyklu rozliczeniowym będę mógł korzystać z pakietu roamingowego tak jakbym dopiero co wyjechał za granicę - co by mnie urządzało bo za 4mies wracam ;]
Chciałem bez internetu ale Pani twierdzi, że to jest w pakiecie promocyjnym i koniec. Jeśli chciałbym ofertę bez internetu to dopiero za pół roku jakoś bo kończy mi się umowa 29.12.2019
- « Poprzedni
- Następny »