Najkorzystniejsza oferta dla mnie.

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 16
  • 3
  • 0

Witam

Posiadam internet mobilny  Orange Free Dom Pro już od około 6/7 lat i płacę 55 zł/m. Umowa wyszła mi ponad rok temu ale nadal nie mogę się na nic zdecydować bo dostaję śmieszne oferty. 

Aktualnie mam 9 GB na miesiąc które wykoszystuje w jakiś tydzień nawet nie. Moja prędkość internetu przed zablokowaniem to jakies 500 kb/s po wyczerpaniu pakietu 0,30 kb jak ostatnio mierzyłem czyli totalna porażka, nic nie można zrobić.

Potrzebuję o wiele większy pakiet w rozsądnej cenie. 

Pozdrawiam.Serce

moj necik.jpg
7 ODPOW. 7

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33095
  • 40647
  • 1403

W ofercie Orange FreeDom Pro nie przedłużysz już umowy.
Możesz zmigrować na ofertę LTE FreeNet (niekoniecznie korzystać z LTE, oferta działa ze wszystkimi technologiami w tym CDMA).
Przedłużając przez stronę www masz extra bonusy na net i szczęśliwe godziny za free.
Np. bez urządzenia za 30zł masz 25 GB.
http://www.orange.pl/kid,4003445680,id,4003805752,article.html

• 16
  • 3
  • 0

Niestety lecz 20 GB to za mało.  20 GB po 7 latach bycia u Was to żenada. 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2978
  • 7832
  • 201

Tomekk napisał(-a):

Niestety lecz 20 GB to za mało.  20 GB po 7 latach bycia u Was to żenada. 

Rozważałeś ofertę na kartę ? Np. po doładowaniu za 100 zł. możesz mieć 150 GB do wykorzystania. Bez zobowiązań, jeśli znajdziesz lepszą ofertę.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Tutaj za te same pieniądze co teraz płacisz masz 150 GB w strefie domowej, a poza strefą 60 GB 🙂 Pozdrawiam.

• 16
  • 3
  • 0

Ta oferta już bardziej mi pasuje. Dziś wybieram się do salonu Orange, zobaczymy jakie dostanę propozycję.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Tomekk a jak złożysz zamówienie przez Internet to dzisiaj wystartowała promocja że możesz dostać za free 2x50 zł na przejazd Uberem - szczegóły tutaj, pozdrawiam.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33095
  • 40647
  • 1403

Tomek, ale w mojej propozycji płaciłbys połowę mnie. Ew w tej samej cenie to co pablo_ck proponował.