Kiedy można przedłużyć umowę?

ROZWIĄZANE

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

@Praziomek umowę można przedłużyć najwcześniej pół roku przed końcem, czyli już możesz się rozglądać za ofertą przedłużeniową. Kiedyś faktycznie było łatwiej wynegocjować warunki. Ja też robiłem tak, że wypowiadałem umowę, a następnie na lepszych warunkach przedłużałem.

Zbliża się okres świąteczny, więc pewnie już w listopadzie mogą pojawić się atrakcyjne oferty, być może i dla przedłużających. Trzeba śledzić.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15594
  • 64168
  • 825

@Praziomek  z tego co pamiętam, to na 3 miesiące przed końcem można negocjować  

Ja się na temat ofert nie wypowiem, bo realizuje to inaczej...zaufany handlowiec i tyle 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 100
  • 284
  • 3

120 dni przed 

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 322
  • 1398
  • 33

Bywają miesiące za 0 na online - choć na pewno nie w trybie ciągłym, jak dla nowych. U konsultanta jesli juz, to raczej dostaniesz rabat w formie 10 lub 20 na 12/24 miesiace, czasem cos na dopłatę za domek.

W sumie na jedno wychodzi czy 4x120 czy 20x24 😉 obserwuj promocje online na stronie głównej orange / w appce MO.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 417
  • 1487
  • 1

Najchętniej zszedłbym do oferty internet 600 lub 1 giga, do tego tylko pakiet Start i zostawiłbym abonament komórkowy.

Mogę wtedy dokupić kanały Eleven?

Właściwie tyle by mi wystarczyło, bo mam kilka usług streamingowych z których korzystam.

Z tym, że wtedy rachunek by mi się obniżył jeszcze przed grudniem. Zgodzą się na to?

• 322
  • 1398
  • 33

Zejść możesz, ale eleveny za 10 sa w ofercie 4U. Przy 2U sa w extra tv, musiałbyś wziąć za 35 zł.

• 417
  • 1487
  • 1

Co to znaczy 4U?

• 322
  • 1398
  • 33

Orange Love 4 usługowy (z voipem i klasyczną tv). A 2U mialem na myśli 2 usługowy z internetem i komórką, i dostępem do tv app.

• 417
  • 1487
  • 1

Na nieokreślonym dalej będę miał dostęp do HBO Premium,

Canal+ Premium mi się przedłuży w ramach obecnej umowy?

Jak to jest z takimi pakietami?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 424
  • 1538
  • 4

Masz umowę na pakiet CANAL+ podpisana na 24 miesiące, po tym idzie w umowę bezterminową i możesz zrezygnować kiedy chcesz.