- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy można przedłużyć umowę?
@Praziomek umowę można przedłużyć najwcześniej pół roku przed końcem, czyli już możesz się rozglądać za ofertą przedłużeniową. Kiedyś faktycznie było łatwiej wynegocjować warunki. Ja też robiłem tak, że wypowiadałem umowę, a następnie na lepszych warunkach przedłużałem.
Zbliża się okres świąteczny, więc pewnie już w listopadzie mogą pojawić się atrakcyjne oferty, być może i dla przedłużających. Trzeba śledzić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomek z tego co pamiętam, to na 3 miesiące przed końcem można negocjować
Ja się na temat ofert nie wypowiem, bo realizuje to inaczej...zaufany handlowiec i tyle
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bywają miesiące za 0 na online - choć na pewno nie w trybie ciągłym, jak dla nowych. U konsultanta jesli juz, to raczej dostaniesz rabat w formie 10 lub 20 na 12/24 miesiace, czasem cos na dopłatę za domek.
W sumie na jedno wychodzi czy 4x120 czy 20x24 😉 obserwuj promocje online na stronie głównej orange / w appce MO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najchętniej zszedłbym do oferty internet 600 lub 1 giga, do tego tylko pakiet Start i zostawiłbym abonament komórkowy.
Mogę wtedy dokupić kanały Eleven?
Właściwie tyle by mi wystarczyło, bo mam kilka usług streamingowych z których korzystam.
Z tym, że wtedy rachunek by mi się obniżył jeszcze przed grudniem. Zgodzą się na to?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zejść możesz, ale eleveny za 10 sa w ofercie 4U. Przy 2U sa w extra tv, musiałbyś wziąć za 35 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love 4 usługowy (z voipem i klasyczną tv). A 2U mialem na myśli 2 usługowy z internetem i komórką, i dostępem do tv app.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na nieokreślonym dalej będę miał dostęp do HBO Premium,
Canal+ Premium mi się przedłuży w ramach obecnej umowy?
Jak to jest z takimi pakietami?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Masz umowę na pakiet CANAL+ podpisana na 24 miesiące, po tym idzie w umowę bezterminową i możesz zrezygnować kiedy chcesz.