04-09-2016
21:09
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
04-09-2016
21:09
Witam mam problem 🙂 chciałabym sobie przedłużyć już umowę ponieważ w salonie dziś powiedzieli że będzie korzystniej przez internet zgadzam się po zobaczeniu rabatów . Mam uslugi stacjonarne które także są uwzględnione w rabacie . Gdy chcę zaznaczyć już sobie to z 55 zl na 27,90 + 15 zl co miesiąc za telefon i gdy już wybiorę nadal w zamówieniu pokazuje mi się stara cena 55 zl a nie 27 i razem wychodzi nie 42 tylko 70 co mam zrobić potrzebuje telefon na już a nie będę płaciła tyle za abonament pomocy ! 🙂
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
Rozwiązanie:
10-09-2016
10:35
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10-09-2016
Cześć! Rozumiem, że chodzi Ci o ofertę z rabatem Orange open extra? Jesli tak to powiem Ci, że i na podsumowaniu zamówienia oraz na umowie abonament podany będzie w pełnej kwocie a rabat 50% zostanie wyłączony automatycznie po zweryfikowaniu w systemach posiadanych przez Ciebie usług.
Edit. Rabat zostanie włączony automatycznie a nie wyłączony. Przepraszam za błąd - autokorekta w telefonie 😉
Edit. Rabat zostanie włączony automatycznie a nie wyłączony. Przepraszam za błąd - autokorekta w telefonie 😉
3 ODPOW. 3
04-09-2016
21:19
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
04-09-2016
21:19
Abonament rabat
@natalju80 rabaty zazwyczaj naliczają się automatycznie 🙂 U mnie tak było, ale zawsze możesz przedzwonić do BOK i się upewnić - przez aplikację Mój Orange masz darmowe połączenia z doradcami.
05-09-2016
07:35
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
05-09-2016
07:35
Abonament rabat
Na stronie Orange działają skrypty (program) który czasami może mieć błąd, niekiedy też pewne skrypty nie działają prawidłowo we wszystkich przeglądarkach internetowych. Sprawdź może czy próba złożenia zamówienia z użyciem innej przeglądarki da taki sam wynik. Gdy ja wybierałem jakieś usługi, chciałem złożyć zamówienia to często pojawiało sie okno czatu z konsultantem. Warto skorzystać z tej pomocy.
10-09-2016
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10-09-2016
Cześć! Rozumiem, że chodzi Ci o ofertę z rabatem Orange open extra? Jesli tak to powiem Ci, że i na podsumowaniu zamówienia oraz na umowie abonament podany będzie w pełnej kwocie a rabat 50% zostanie wyłączony automatycznie po zweryfikowaniu w systemach posiadanych przez Ciebie usług.