- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@ketrasaArturnapisał(-a)Widziałem że w sprawie gier dużą wiedzę ma @-brtk- Może coś podpowie więcej w tym temacie: https://nasz.orange.pl/t5/Modemy-i-routery/Port-fowarding-Funbox-2-0/m-p/174447#M12509.
Nie mam dostępu do usług internetowych Orange, wiec sam nie jestem w stanie tego sprawdzić. Może to kwestia softu w routerze lub jakiejś wewnętrznej blokady.
Coś tam podpowiedziałem 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Ja też nie mam, ale przeważnie działanie jest takie same w routerach i coś tam pamiętałem sprzed 3 lat, jak jeszcze posiadałem Funboxa 2.0. Tez na ipv6 zmieniało mi samo porty.
Dodatkowo powinni przemodelować panel w swoich urządzeniach by nie było opcji przekierowania portow, bo przecież przy IPv6 opcja przekierowania jest bez sensu, dostaje się publiczne IP, po którym łączymy się z urządzeniem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonim czasami trzeba na chwilę opuścić, by ponownie zawitać na NO. Dzięki, że poczekaliście z 1 k
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@-brtk-napisał(-a)Ja też nie mam, ale przeważnie działanie jest takie same w routerach i coś tam pamiętałem sprzed 3 lat, jak jeszcze posiadałem Funboxa 2.0. Tez na ipv6 zmieniało mi samo porty.
Własnie, ale wiedzę w tym zakresie masz, tym bardziej, że grami online też się zajmujesz. Ja nigdy portów nie zmieniałem i nie chciałem podpowiadać po omacku. Grami online w sieci wewnętrznej LAN miałem do czynienia jakieś 15 lat temu. Od tamtego czasu zmienił się sprzęt i możliwość grania przez internet.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Czyżby kolacja za pasem, że tak cicho się zrobiło??
To ja też coś niecoś wchłonę i na nowo zawitam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@DawidOrange dzięki, ale już jestem. Idę tylko na kolacyjkę i za chwilkę ponownie jestem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz