Pogaduchy 4.0

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2214
  • 16862
  • 3

Pogaduchy 4.0

Jak w temacie. Co o tej prędkości powiecie? To AI, czy prawda?Kosmiczny net.png

• 485
  • 1871
  • 4

Pogaduchy 4.0

Po pierwsze skąd to ma mieć internet XD A po drugie czemu nie masz ublocka 

• 2214
  • 16862
  • 3

Pogaduchy 4.0

@deest , chyba z satelity. uBlock Origin wkurzył na maxa EDGE, bo Microsoft sobie tego nie życzy😀 A ja mu na złość, dobrze zrobiłem?

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 2977
  • 14145
  • 131

Pogaduchy 4.0

@bronzub To jest router mobilny LTE/5G. Na Ali za około 50 zł.

• 710
  • 2499
  • 3

Pogaduchy 4.0

@Samotnicknapisał(-a)

@bronzub To jest router mobilny LTE/5G. Na Ali za około 50 zł.

Te 5G to może być jedynie na routerze, podejrzewam że może być to nędzne LTE cat 4.

Jakieś kilka tyg temu był dostępny router 4G LTE cat 12 za 99 zł ZTE MF17B na Allegro.

A dobry router 5G mobilny kosztuje 400 zł  ZTE u30 air

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 3030
  • 13108
  • 77

Pogaduchy 4.0

Mnie przekonało wi-fi 10'tej generacji:)

• 2214
  • 16862
  • 3

Pogaduchy 4.0

@atlas_cudownapisał(-a)

@atlas_cudow , tuż przed świętami ten reklamowany hit obejrzałem w ich całej prezentacji. Podłączył, naładował i przewijał na smartfonie strony www jakby 200 km/h po autostradzie śmigało. A potem ładnie pakowane do większych pakunków zestawy i na końcu sugestia, że może w hurtowni zabraknąć. Owszem, była strona internetowa, ale ja ją zakryłem, bo przed świętami naciąganie jest na porządku dziennym.

• 710
  • 2499
  • 3

Pogaduchy 4.0

@bronzubnapisał(-a)

@atlas_cudownapisał(-a)

@atlas_cudow , tuż przed świętami ten reklamowany hit obejrzałem w ich całej prezentacji. Podłączył, naładował i przewijał na smartfonie strony www jakby 200 km/h po autostradzie śmigało. A potem ładnie pakowane do większych pakunków zestawy i na końcu sugestia, że może w hurtowni zabraknąć. Owszem, była strona internetowa, ale ja ją zakryłem, bo przed świętami naciąganie jest na porządku dziennym.

A mi jeszcze na tiktoku mignął jakiś dropshippingowiec co reklamował wifi repeater, który ma niby pomóc w naprawie zasięgu,i że jego tata zrobił rozróbę u operatora. I w tamtej reklamie widniał router mobilny od Huawei, z LTE cat 4. I że ten repeater miał niby pomóc w zwiększeniu zasięgu. Owszem niby można zwiększyć zasięg, ale WiFi. Dodam też że on za tamten repeater chciał 150 zł,a to był ten nazwyklejszy z Aliexpress. Za tamtą kwotę można już dostać urządzenia od Xiaomi albo od TP-Linka