Pogaduchy 4.0

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 3030
  • 13108
  • 77

Pogaduchy 4.0

Tak jak wcześniej wspomniałem, również nie udało mi się złapać lejka we Flex. Jedna z kart jest używana bardzo intensywnie i wszystko gra. Z kolei wiem od znajomych, że taki zielony operator potrafi wrzucić lejek po obejrzeniu kilku filmów na Netflix 🙂

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 505
  • 2413
  • 21

Pogaduchy 4.0

Moja jednostkowa obserwacja jest taka, że lejka we flex unlimited nie ma - zużycie miesięczne raczej nie większe niż 1400 GB generowane za pośrednictwem platform streamingowych (mecze, filmy, seriale), żadnego niestandardowego, podejrzanego ruchu w sieci 

• 3030
  • 13108
  • 77

Pogaduchy 4.0

Przed chwilą dzwonił do mnie pan od różowego i przekonałem do Flex'a 😄

Orange, czekam na bliczka 😄

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 485
  • 1871
  • 4

Pogaduchy 4.0

Proszę, o to kod do bliczka: 

ezgif-3-3a7f170a70-ezgif.com-gif-to-jpg-converter.jpg

🙂

• 3030
  • 13108
  • 77

Pogaduchy 4.0

@deest Nie działa. Podaj jeszcze raz 😉

• 710
  • 2499
  • 3

Pogaduchy 4.0

W Orange to ogólnie nawet w zwykłym prepaidzie nie miałem lejka technicznego ani co jakiś czas takiego spowolnienia, u Fioletowych zdarzało się to drugie dobre lata temu ale jak jakiś czas temu sprawdzałem to też problemu nie było, a u czarnego wirtualnego to się zdarza nawet do tej pory że co jakiś czas spowalnia internet.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3093
  • 16325
  • 81

Pogaduchy 4.0

W aplikacji Mój Orange nie masz wpisów i aktywnym lejku technicznym?

u mnie są w prepaid 😎

iPhone mi tak robi często, ale to w godzinach szczytu, wieczorem tego problemu nie ma 😎

• 710
  • 2499
  • 3

Pogaduchy 4.0

@IreneuszCDnapisał(-a)

W aplikacji Mój Orange nie masz wpisów i aktywnym lejku technicznym?

u mnie są w prepaid 😎

iPhone mi tak robi często, ale to w godzinach szczytu, wieczorem tego problemu nie ma 😎

Bardziej mi chodziło że wogóle nie dostałem nigdy ani lejka ani nie zauważyłem anomali że się internet jakby dławił przez jakiś czas.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3093
  • 16325
  • 81

Pogaduchy 4.0

@Windowv2 to masz szczęście, lub bts nie obciążony, kilka testów prędkość i o połowę prędkość spada, nie ważne czy na LTE/ czy 5G 😎

• 485
  • 1871
  • 4

Pogaduchy 4.0

Jakby co od jutra Orlen rusza z promocją na 35 gr na litrze taniej przy zakupie w sklepie 🙂 https://www.pepper.pl/promocje/swiateczna-promocja-na-paliwo-orlen-do-35-gr-na-litrze-1186387 i chyba powoli musimy życzyć Wesołych Świąt! Czy moderacja ma dla nas niespodziankę?