- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Tak jak wcześniej wspomniałem, również nie udało mi się złapać lejka we Flex. Jedna z kart jest używana bardzo intensywnie i wszystko gra. Z kolei wiem od znajomych, że taki zielony operator potrafi wrzucić lejek po obejrzeniu kilku filmów na Netflix 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Moja jednostkowa obserwacja jest taka, że lejka we flex unlimited nie ma - zużycie miesięczne raczej nie większe niż 1400 GB generowane za pośrednictwem platform streamingowych (mecze, filmy, seriale), żadnego niestandardowego, podejrzanego ruchu w sieci
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Przed chwilą dzwonił do mnie pan od różowego i przekonałem do Flex'a 😄
Orange, czekam na bliczka 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
W Orange to ogólnie nawet w zwykłym prepaidzie nie miałem lejka technicznego ani co jakiś czas takiego spowolnienia, u Fioletowych zdarzało się to drugie dobre lata temu ale jak jakiś czas temu sprawdzałem to też problemu nie było, a u czarnego wirtualnego to się zdarza nawet do tej pory że co jakiś czas spowalnia internet.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
W aplikacji Mój Orange nie masz wpisów i aktywnym lejku technicznym?
u mnie są w prepaid 😎
iPhone mi tak robi często, ale to w godzinach szczytu, wieczorem tego problemu nie ma 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@IreneuszCDnapisał(-a)W aplikacji Mój Orange nie masz wpisów i aktywnym lejku technicznym?
u mnie są w prepaid 😎
iPhone mi tak robi często, ale to w godzinach szczytu, wieczorem tego problemu nie ma 😎
Bardziej mi chodziło że wogóle nie dostałem nigdy ani lejka ani nie zauważyłem anomali że się internet jakby dławił przez jakiś czas.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Windowv2 to masz szczęście, lub bts nie obciążony, kilka testów prędkość i o połowę prędkość spada, nie ważne czy na LTE/ czy 5G 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Jakby co od jutra Orlen rusza z promocją na 35 gr na litrze taniej przy zakupie w sklepie 🙂 https://www.pepper.pl/promocje/swiateczna-promocja-na-paliwo-orlen-do-35-gr-na-litrze-1186387 i chyba powoli musimy życzyć Wesołych Świąt! Czy moderacja ma dla nas niespodziankę?