Pogaduchy 4.0

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 433
  • 1562
  • 4

Pogaduchy 4.0

@j131napisał(-a)

W fajnej cenie to kupilem na allefrogo sodola, z czterema portami 2,5G i jednym SFP+ 10G.  Sprawdził się na tyle że dokupiłem jeszcze kilka podobnych. Wszystkie dobrze poniżej 200pln. Taniej można podobne z aliekspress ściągnąć. Myślę że nawet za niewiele ponad 100pln, przy odrobinie szczęścia... Natomiast takie z 10G rjtkami to raczej rzadkość i egzotyka nie do dostania.

Na alledrogo to ogółem tragedia jest z wyszukiwaniem switchy 

Poziom 17, Badacz Przestworzy
  • 9
  • 51
  • 1

Pogaduchy 4.0

Wszystkich zainteresowanych dawną (albo nawet niekiedy obecną) telekomunikacją zapraszam na moją stronę internetową: sputnik.net.pl .:

• W zakładce "Telephona" znajdziecie zdjęcia automatów telefonicznych (w tym takich, które wciąż stoją, a nawet niekiedy działają!), a także podstronę "Texty o telefonach";
  • w zakładce "In annis illis" zobaczycie starsze zdjęcia automatów pana Grzegorza (polecam do miłych wspominek);
  • natomiast w zakładce "Ostatnie automaty w Polsce" przeczytacie o wciąż działających automatach telefonicznych w Sokołowie Podlaskim.
  • Warto zajrzeć ponadto na zakładkę "Ciekawe linki", gdzie znajdziecie odnośniki do innych ciekawych stron o telekomunikacji.

Serdecznie pozdrawiam

Sputnik

• 433
  • 1562
  • 4

Pogaduchy 4.0

Cześć, będzie miło jak polubicie pomysł https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/TV-w-Nju/idi-p/441300 😉

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 353
  • 1555
  • 5

Pogaduchy 4.0

Co tam u was słychać ? 

• 2160
  • 16488
  • 3

Pogaduchy 4.0

@artur912napisał(-a)

Co tam u was słychać ? 

@artur912 , jak przykładałem szklankę do ściany po sąsiedzku, jako młody chłopak, to góralka zza ściany tak bluzgała na swoich domowników, że strach ogarniał, gdyby "woziła się" po nas, jak po kobyle 😀 Tutaj, to zależy, gdzie ucho przyłożysz. Nie ma konfesjonału 😎 Jeszcze byś wziął na klatę problemy cząstki świata, jakim jest to skromne forum😀 Czasem coś między wierszami się dowiesz, a więcej na Tik-Toku, FB i X się dowiesz, co sąsiedzi wyprawiają😂 Nie masz pojęcia, ile ekranów jest w tej jednej chwili poplutych i obślimaczonych, a ile pampersów w majteczkach zabraklo, bo coś się ulało i skończyły się ich domowe zapasy? 😂 Tylko się nie obrażaj, proszę😊

• 433
  • 1562
  • 4

Pogaduchy 4.0

@artur912napisał(-a)

Co tam u was słychać ? 

Kupiłem książkę prof. Andrzeja Dragana i sobie czytam 😉

• 433
  • 1562
  • 4

Pogaduchy 4.0

Ogółem zamierzam kupić w grudniu Banana PI BPI-R4 Pro i może go przetestuje 😉

• 433
  • 1562
  • 4

Pogaduchy 4.0

A tak wgl - co sądzimy o nowych iPhoneach?

• 433
  • 1562
  • 4

Pogaduchy 4.0

deest_0-1757779967492.png

Co tam się dzieje?

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2847
  • 12145
  • 75