- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Citi2017napisał(-a)@wojownikarcaz wolisz to np?
@Citi2017 tak lubię też taką muzykę jak Alvaro Soler 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Citi2017napisał(-a)Wstajemy budzimy się ludzie 🤪
@Citi2017 , kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje. A kto idzie z kurami spać, może kopę jajek Ci dać😀 To moje klimaty, darowane mi przed laty😀 Do łóżeczka zatem @Citi2017 . Spójrz na zegar forumowy😀
Poza tym, muszę się Wam pochwalić, bo Orange zgłoszoną usterkę ogarnęło perfekcyjnie. Na gruncie i w powiadomieniach na telefon. Co tu dużo gadać? W stosunku do nieodległej przeszłości, poprawiło się znacznie 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@bronzub To prawda Orange poprawiło pomoc techniczną jest znaczenie szybsza niż kiedyś 🙃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Citi2017napisał(-a)@bronzub To prawda Orange poprawiło pomoc techniczną jest znaczenie szybsza niż kiedyś 🙃
@Citi2017 , o dziwo! Nawet po raz pierwszy dostałem smsa, że w pobliżu naszej okolicy Orange będzie przeprowadzać prace modernizacyjne na swojej sieci od 1:00 do 5:00. Może być, bo i tak będę chrapał😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Drogi @Katani1
Gdy zaczynałeś pisać na naszym forum, po ziemi biegały jeszcze dinozaury 🐾 a szpieg Don Pedro bacznie obserwował misję ratunkową Baltazara Gąbki 😁 Do niedawana Heros, dziś Przyjaciel forum – ale dla nas zawsze masz rangę Legendy Wszechświata ❤️
Choć ostatnio działasz jak tajny agent 😉 liczymy, że szybko wrócisz i to z przytupem.
W dniu urodzin życzymy Ci sto lat. Zdrowia, dużo uśmiechu na co dzień, wielu sukcesów i zawsze sprawnej forumowej lornetki - Karrramba! 🎁🎉🎁🎉
Zespół Nasz Orange