- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Citi2017 , to tv na mus kłamie, bo klepią, że Elbląg zalewa, a Ty w najlepsze robisz pyszności😀
@Piotrekk85 , czyli dobrze rozkminiam, że dziewczyny na zlocie wprowadziły męski, wojskowy rygor?😊 Wydaje mi się, że w trakcie psucia Pogaduch poczułeś kobiecą siłę perswazji @Kinga po cichutko, aczkolwiek stanowczo. A może mi się tylko wydaje? Może @Kinga sama oceni Twoje igraszki z Pogaduchami? 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Ja tam widziałem że nieźle Tolkmicko zalało w tamtych terenach, a alerty wtedy były na cały region.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Odkryłem jakiś dziwny bug. Jak wysyłam wiadomość ile w nju na 80990 to dostaje powiadomienie "W ramach przyznanego Bonusu pozostalo Ci xxx GB GB waznych do dnia xx.xx.2025" i jeszcze jednocześnie wiadomość od 80290 "Bledna tresc SMS-a. Jesli chcesz wyrazic zgode na przesylanie przez Orange Polska S.A. informacji handlowych srodkami komunikacji elektronicznej odpisz bezplatnie TAK na ten SMS. Wiecej na njumobile.pl"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Was przecież nie opuściem @Citi2017 😀. Zespół też w razie czego wie gdzie mnie szukać, tak więc spokojnie, łatwo się mnie nie da pozbyć - znaczy no teraz zespół będzie mieć łatwiej, zawsze trudniej by było zbanować admina jak zwykłego usera 😉