Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 3.0

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 519
  • 8048
  • 37

Pogaduchy 3.0

To jak to @Citi2017? Jednak nie u Ciebie ta impreza? 😮

Dziękuję @Wojciech & @Citi2017 mam nadzieje, że szybko przejdzie, cobym ludzi nie straszyła 😃

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6578
  • 16540
  • 89

Pogaduchy 3.0

@Kinga u mnie za mało miejsca ale @Wojciech  zaprasza nas na kucyki 😀

Zespół Nasz Orange
  • 2992
  • 12676
  • 151

Pogaduchy 3.0

hej dziewczyny - @Kimiriko, @Kinga mleko z miodem i czosnkiem + dobry serial. Petarda! 😃
Zdrowia! 😊

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 3.0

@Kinga , @Kimiriko  szybkiego powrotu do zdrowia życzę Wam dziewczyny, co by w nowy roczek wejść w pełni sił i z uśmiechem na twarzy.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 456
  • 3918
  • 20

Pogaduchy 3.0

Dziękuję za życzenia zdrowia.

Aż wam muszę tą akcję opisać. Z racji tego, że z teleporadą taka lipa pojechałam wczoraj na nocną pomoc lekarską - jak pisałam dobro roboty się nie nadaje i L4 potrzebuje. Miły lekarz przebadał mnie stwierdził, że płuca czyste, migdałki też (więc nic odkrywczego dla mnie) iż to najpewniej grypa i nie muszę antybiotyku. Wypisał Ebilfumin przeciwwirusowo, Octenangin na gardło (też jakieś cudo na receptę) jeszcze powiedział, że lepiej Ibuprofen na gorączkę więc też zapisał (już w domu nie mam). Był mniej miły potem bo nie chciał mi dziad dać l4 powiedział, że mam do rodzinnego uderzyć. Pojechałam do apteki pani dała mi 2 pozycję powiedziała, że jednego leku nie ma. Jakoś mój zmęczony gorączka mózg nie skojarzył, że to dziwnie. Dziś mój mąż pojechał do innej apteki (sobie też coś przy okazji wziąść).  Podaje kod recepty i PESEL. Wprawił tym panią magister w konsternację. Okazało sie, że lekarz wypisał mi Ibuprofen we wlewach dożylnych. A nie jestem osobom która wymaga takiej formy. Dziś do roboty nie poszłam jakiś udało mi się na jutro teleporadę umówić. Dziś jest minimalne lepiej. Będę żyła. 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1687
  • 13584
  • 2

Pogaduchy 3.0

@Kimiriko , będziesz żyła, bo co Cię nie zabija, to wzmocni😀 Mówił do Ciebie, jak dziad do obrazu. Mnie reumatolog przepisał lek na wątrobę, jakby był specjalistą od chorób wewnętrznych. Lepsze są porady babci i @Wiktor a. A dla @Kinga  mam sprawdzone tabletki do ssania Vocaler z miodem i cytryną. Zdrówka dziewczyny😊

Natomiast ciekawy jestem, czy @Wojciech będzie kucał, czy zapuści kucyki, bo jak na Dziki Zachód i prerie, to "koniki na biegunach" nie pasują😂 Uważaj, bo tam strzelają! Wróć cały, nawet z odstrzelonymi kucykami będziesz miło witany😀

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6578
  • 16540
  • 89

Pogaduchy 3.0

@Wiktornapisał(-a)

hej dziewczyny - @Kimiriko, @Kinga mleko z miodem i czosnkiem + dobry serial. Petarda! 😃
Zdrowia! 😊

@Wiktor Do tego rosołek z kury domowy i będzie ok 🤗

• 456
  • 3918
  • 20

Pogaduchy 3.0

@bronzub dokładnie, będę żyła aż do śmieci😅 A porady @Wiktor zastosować nie mogę bo taka mieszanka nie przejdzie mi przez gardło. Ale oprócz tego co dostałam idzie miodzik ale na kanapkę, tak samo czosnek i pomidor. Do tego pomelo (ma jeszcze więcej witaminy C niż cytryna. I jakoś do przodu. 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1687
  • 13584
  • 2

Pogaduchy 3.0

@Citi2017 , rosołek z młodego gołębia jest lepszy😊 @Kimiriko i @Kinga , pod pierzynkę, ale już!😀

• 456
  • 3918
  • 20

Pogaduchy 3.0

@bronzub ja się zgodnie z zaleceniem pierzynkuje 😉