- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub fajny numer mam, to testy Flex zrobię 😁
Poszło gładko i jeszcze po starej cenie 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub coraz bardziej ten FLEX mi się podoba 🙂
Chyba czysty numer, bo zero spamu i nikt nie chce mi nic sprzedać 😉
@Anonim dobrze pisze za mnie 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@IreneuszCD , tylko ten Twój "stary numer", który wykręcasz, robi ciut zamieszania, by wejść potem na wyżyny Twoich możliwości (wiedzy)😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@IreneuszCD , jesteś kowalem swego losu, jak każdy z nas. Nic mi do tego, tylko mówiłem o moim zaskoczeniu. Coś w powietrzu wisiało, jak się pojawił nowy nick. Czekałem na rozwój wydarzeń😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Trochę mnie nie było. Wróciłam już z tej z tej rehabilitacji. Fajnie było jak to mówią pierdzielnąć wszystko i pojechać w Bieszczady - konkretniej Iwonicz-Zdrój. To jeszcze na koszt ZUS. Wyjazd był naprawdę udany. Odpoczęłam, pozwiedzałam okolicę, naładowałam akumulatory. Trafiłam na super pogodę - prawdziwa złota jesień, niewiele było chwil z deszczem. A teraz staram się na nowo odnaleźć w szarej rzeczywistości. A to nie takie proste po takiej labie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Anonim fajnie, że wróciłaś wypoczęta. Brakowało tu Ciebie
Czy te trzecie zdjęcie, to nie tama w Solinie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ketrasaArtur dzięki 🙁Zgadza się. Teraz wybudowali jeszcze kolejkę nad tamą oraz wierzę widokową przy górnej stacji skąd pochodzi ujęcie. Mój tata był rok temu na rehabilitacji dokładnie w tym samym miejscu i też byliśmy na Solinie. Kolejka była wtedy w trakcie budowy. Powiedziałam sobie wtedy, że przy najbliższej sposobności się nią przejadę. Długo czekać nie musiałam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Anonim dobrze wiedzieć, że jest nowa atrakcja. Byłem chyba że dwa lata temu, więc czas ponownie odwiedzić ten fajny zakątek. Może znowu poza sezonem się wybierzemy. Mniej zwiedzających, to przyjemniej 🤔🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Anonim , miło mi znowu "usłyszeć kobiecy głos". Tak sobie go w wyobraźni "narysowałem", jak poniekąd wizerunek @ketrasaArtur . O dziwo, z nim nawet mi wyszło, bo najpierw po komentarzach, potem po głosie w słuchawce, a na deser goły jak święty turecki w kamerce smartfona🤣 Oczywiście wszystko w granicach dobrego smaku😀 @Kinga też nie uszła mojej uwadze😁