- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Viaplay się z Polsk - i i nie tylko - wycofuje. Ciekawe rzeczy się dzieją. Interesujące co z umowami u operatorów, którzy mieli (i ciągle mają oraz można kupić nawet teraz) Viaplay w umowie. Pewnie będzie możliwe rozwiązanie umowy bez kary.
Teraz w sumie ciekawsze co z prawami, tam jest F1, Bundesliga, Premier League. Pewnie poprzejmują inni? Chyba, że do końca praw Viaplay będzie sobie istnieć u nas.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
A tak szumnie ogłaszali swoje plany wobec naszego kraju i wiwatowali że zdobyli polski rynek... dobrze że się nie dałem namówić i nie wpakowałem w to dziadostwo 😁
PS.
Tu trochę więcej info na temat Viaplay Group wycofuje się z Polski. Co z prawami do transmisji? - SATKurier.pl
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub Ba, idąc w ślady wynajdowania perełek słownych przez operatora: winny jest jest jeżoklan nawiedzający moje włości...choć słowo bardziej określenie bardziej pasuje do słowotwórstwa...
Mają one (owe włości) w sobie coś tak magnetycznego, iż sąsiedzi z zazdrością patrzą na cykliczne eskortowanie śmiesznych i sympatycznych zwierzątek z fotografii wyżej na bezpieczne tereny poza moją działką 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@agat13 , a ja już nie mam siły na wypełnianie gliną krecich korytarzy i straszę jednego uparciucha szkutami z wilka, które po wyczesaniu wędrują do głębszych korytarzy. Piernik szuka obejścia i krąży, bo nie ma specjalnie gdzie uciekać. Aż trafi w końcu do tego starego korytarza prawie pół metra pod ziemią, bo o tyle posesja została nadsypana ziemią i kratami przeciw kretom. Mój młody wilczek też łapami zdradza, gdzie ryje😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Gliną? O takiej metodzie nie słyszałem, pracochłonna chyba? Nie łatwiej wkładać pułapki?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bluesmanniakinapisał(-a)Gliną? O takiej metodzie nie słyszałem, pracochłonna chyba? Nie łatwiej wkładać pułapki?
@bluesmanniaki , nie zdradzę Ci techniki, bo tej niszy jeszcze nikt nie opanował. Jest skuteczna i nie wymaga wielkiego wysiłku, a ja patentu za marne objaśnienia nie sprzedaję😀 Wystarczy, że jeden talent samorodny przekazałem godnemu następcy, i z tego powodu biznes poszerzył ( moje byłe plony to 20 t z 1 ha uprawy truskawek). Te z targowiska już nie smakują, jak te, które miałem swoje😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Wojciechnapisał(-a)Teraz w sumie ciekawsze co z prawami, tam jest F1, Bundesliga, Premier League. Pewnie poprzejmują inni? Chyba, że do końca praw Viaplay będzie sobie istnieć u nas.
@Wojciech ten artykuł trochę chyba rozjaśnia co z pewnymi prawami https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/canal-kupil-udzialy-viaplay-group-koniec-dzialalnosci-w-polsce
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Wojciech chyba wygląda na to że C+ bierze cały (prawie) spadek po V