- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub fajnie że bez mocnych opadów deszczu u ciebie, u mnie w nocy i do 07:10 padało, ale nawałnicy nie było, pogoda w kratkę i zero słońca dziś, kiepskie te Lato.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzubDopadł i mnie deszcz. Zapomniałem zamknąć okno w aucie i połowa siedzenia totalnie zamoczona 😕 . Juz 2 raz tak mi się zapomniało...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@atlas_cudow napisał(-a)
@bronzubDopadł i mnie deszcz. Zapomniałem zamknąć okno w aucie i połowa siedzenia totalnie zamoczona 😕 . Juz 2 raz tak mi się zapomniało...
Jeśli to nie korbotronik, to trzeba pomyśleć nad automatycznym domykaniem szyb po zamknięciu samochodu. Pamiętam, że kiedyś takie coś robiłem w swoim starym Oplu przez zmostkowanie kabelków (fora z poradami w takim wypadku są niezawodne 😊)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Michał Tzn domykanie szyb z kluczyka mam, ale nie mam czujnika deszczu ;/ Jest tylko do wycieraczek, ale wątpię, że da się zakodować go do szyb.... Chociaż może... Muszę o tym poczytać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Myślałem raczej o automatycznym domykaniu szyb wraz z zamknięciem auta (problem tylko taki, że nie zostawisz w gorące dnia auta z uchylonym oknem). Czujnik deszczu to działa jak stacyjka jest na pozycji ON, a jak rozumiem zalało auto jak Cię w nim nie było.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Aaa kumam. Właśnie czasem zostawiam uchylone okno. Wiem, że w wersji z szyberdachem chyba jest takie coś, że sam się zamyka, kiedy pada deszcz. Niestety moja bieda edyszyn nic nie ma 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Hej wszystkim! 😊 Pewnie już o mnie zapomnieliście. Co u Was? U mnie wszystko w porządku. 😊
Chcę Was wprowadzić w historię pewnego ciekawego gadżetu. Zgadniecie, jaki to gadżet i do czego służył?