- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@toleknapisał(-a)W święta mam okazję poczuć ADSLa... 🙂
Do zestawu jest jeszcze telewizja satelitarna z takim dużym jak na dzisiejsze standardy dekoderem. 🙂 Światłowód ma być za jakieś ~2 lata.
A możesz bliżej o tym dekoderze? Bo mi w standardzie dawali taki dość mały tvbox+
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bluesmanniakinapisał(-a)A możesz bliżej o tym dekoderze? Bo mi w standardzie dawali taki dość mały tvbox+
To jest Sagemcom UHD 88, znajdziesz o nim informacje tutaj Modemy i dekodery | Orange Polska.
Ma nawet wyjścia Euro więc ma swoje lata ten dekoder. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@tolek , to mnie pocisnęli przy 10Mb/s WHD 80 i "była jazda bez trzymanki". To się nazywało umieć sprzedać biznes. Dalej zresztą próbują i nie wiem dlaczego😀 Może lepszy dekoder dają? Nie sprawdzałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Więcej kamer na których można oglądać ptasie gniazda na masztach Orange:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ketrasaArturnapisał(-a)Więcej kamer na których można oglądać ptasie gniazda na masztach Orange:
A wszystkie kamery na raz tutaj https://srv46303.seohost.com.pl/ptaszki/ 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@tolek , kamery są dla miłośników przyrody o mocnych nerwach. Przyroda też bywa brutalna i takimi obrazami, jak zadziobanie pisklaka bociana oraz wyrzucenie z gniazda można sobie uszkodzić psychikę. Bywało, że godzinami siedziałem przed niejedną kamerką czy foto pułapką, toteż najbardziej sobie cenię profesjonalizm cierpliwych fotografów flory i fauny z najcudowniejszymi ujęciami. Wolę więc oglądać cuda przyrody z uchwyconego mgnienia oka i słuchać, co w przysłowiowej trawie piszczy 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@toleknapisał(-a)
@bluesmanniakinapisał(-a)A możesz bliżej o tym dekoderze? Bo mi w standardzie dawali taki dość mały tvbox+
To jest Sagemcom UHD 88, znajdziesz o nim informacje tutaj Modemy i dekodery | Orange Polska.
Ma nawet wyjścia Euro więc ma swoje lata ten dekoder. 😉
sagemcom-uhd-88-przewodnik-uzytkownika_1.0_.pdf
Aaaaa, to ja znam, też miałem, gdy sat była od Orange a nie z Canal+. To ty masz ciągle satkę z Orange?! Myślałem, że już takiej nie ma...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Do polskich kanałów na HB, cały czas dodawany jest CAID500 czyli Viaccess , a to chyba Orange?