- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Citi2017 , szkoda, że mieszkasz daleko ode mnie. Mam starą książkę kucharską mojej babci, tylko po powodzi gdzieś ją schowałem, więc na cito nic nie doradzę. Musisz posiłkować się internetem. Smacznego!😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
https://aniagotuje.pl/przepis/salatka-sledziowa-z-jajkiem
Ja i 3 🐕 gotowi jesteśmy do świąt @Citi2017
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Citi2017 napisał(-a)
Hej jak przygotowania do świąt 🙃 u was i mam pytanie macie dobry przepis na sałatkę ze śledzi ? Czy ktoś coś poradzi 🙃?
Ehh @Citi2017 przez Ciebie znów jestem głodny 😋
A co do przepisów, to śledzie solone w zalewie z oleju, octu, przecieru pomidorowego i ketchupu, liść laurowy, ziele angielskie i pieprz. Do śledzi daję jeszcze sparzoną cebulę i namoczone rodzynki. Ale to raczej nie sałatka.
Swego czasu często jadłem na imprezach śledzie z burakami ćwikłowymi było tam też jajo, majonez i chyba jakiś biały ser? nie mam przepisu, tak z pamięci staram się coś wydobyć. Na pewno było tam więcej składników. Może znajdziesz w tym jakąś inspirację 😉
PS Bardzo ładne 🌲☃️🎁Pogaduchy 3.0🎁☃️🌲 zrobiłeś 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Michał No szkoda tylko że usunołeś a przepis ciekawy 😁 @IreneuszCD co tam u ciebie? @bronzub o to masz dobrą książkę kucharską jak jeszcze bo babci bo te nowe to takie se przepisy mają 🙃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🌲☃️🎁Pogaduchy 3.0🎁☃️🌲
@ketrasaArtur jak najbardziej 😁 co tam Arturo u ciebie? @IreneuszCD zabawki a stół Szwecji na świeta dla psiaków gdzie? 😁🤪
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś