- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Jeśli ktoś z czytających potrzebuje pomocy psychologicznej, wiele fundacji i organizacji pozarządowych uruchomiło dodatkowe dyżury telefoniczne z pomocą psychologiczną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Piotrekk85 , też po części przyznam Ci Rację. Jakkolwiek by to nie wybrzmiało, na forum są osoby na tyle dojrzałe, że przekaz, a nie fake news, odnoszą się do realiów. Nikt z nas nie ma absolutnie 100% pewności, czy osoby o różnym nasileniu dysfunkcji nie czytają treści, które potęgują, czy zaburzają u nich jakiejś czynności. Dlatego, tak to pojmuję, są otoczeni odpowiednią opieką, albo jak mówisz, istnieją wyspecjalizowane w tym zakresie organizacje i fundacje. Tam uzyskają pomoc i wsparcie. Reasumując, nikt z nas nie żyje w kokonie, czy wielkiej bańce mydlanej. Są problemy, to należy się nad nimi pochylić, a nie udawać, że nic się nie dzieje. Prędzej, czy później, (oby nigdy), ktoś może zetknąć się ze ścianą i wszystkiego nie da się przewidzieć, co i jak będzie. Warto i należy rozmawiać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Chłopaki, mam propozycję: zarzućmy temat. Nie, abym chował głowę w piasek, ale zważywszy na charakter forum jakiekolwiek dywagacje bez gruntownej znajomości tematu i odniesienia do faktów są beż sensu.
Wiemy co się dzieje, ale z całym szacunkiem dla naszych wspólnych rozterek i odczuć to nie miejsce na spory czy dyskusje...
Naprawdę rozumiem powagę sytuacji i współczuję naszym sąsiadom, ale nie mamy tu na nic wpływu, więc.....
Naprawdę bardzo to przeżywam i niech tak zostanie..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Venomoth3 , ja mam "maszynkę" do odsiewania faktów od fake newsów. Nie czuję się zobowiązany do propagandowego przekazu, który już za czasów Hitlera i pod wodzą Josepha Goebbelsa, był skutecznym narzędziem propagandy. Nic się nie zmieniło od tamtego czasu. Trzymam się z dala od tego. Nie odpowiadam na zaczepki, które są jedynie "paliwem" dla trolli.
Ok @agat13 . tworzyłem "na maszynopisie" swój tekst, gdy Twój "poleciał do drukarni" i w poczuciu wspólnego dobra, kończę swoje wywody🤗 z przytulaskami oczywiście.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub Ja już miałem paru podejrzanych,blokuję(zawieszam) od razu na weryfikację przyjdzie czas gdy pokój wróci
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 Jak zmienić fotkę profilową bo wyświetla mi tylko awatary a nie mogę wejść do swojej galerii
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Venomoth3 tutaj
musisz kliknąć "z komputera" przekieruje Cię do Twojego kompa do eksploratora plików i wybierasz, lub kliknij "z albumów" i przeniesie Cię do galerii obrazów na forum.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz