- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur nie 🙈🙉🙊
Tak naprawdę to nie wiem jak wygląda ten twór od środka i co tam się znajduje, tzn. wiem co to jest i o co mniej więcej w tym chodzi lecz nic poza tym i raczej nie zamierzam się o tym przekonywać (wiem że może jestem dziwny ale nie bawią mnie te wszystkie "społecznościówki" typu Facebook, Instagram, TikTok itp.).
@agat13napisał(-a)
@slav72 skrót myślowy od FanaBeria
Myślałem że Fan Banasia 🤣🤣🤣
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 ja zdecydowałem się tylko na jeną społecznościówkę: NO. Pozostałę mnie nie interesują, a jest tego w świecie od groma i ciut ciut.
Co do FB, to kilka wyjaśnień tego skrótu:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dzisiaj kolega po fachu zadał mi pytanie o najstarszy zawód świata. Chyba się domyślacie, jaki to typ pracy?
To wyjaśnię, żeby nie było niespodzianek.
Spotkało się trzech fachowców: murarz, ogrodnik i elektryk. Rozważają, który zawód jest najstarszy?
Murarz odpowiada, jego, bo murarz pomagali przy stawianiu piramid.
Ogrodnik powiedział, że jego zawód jest najstarszy, bo w Edenie ogrodnik zgrabiał liście.
Na to elektryk rzekł: mój zawód jest najstarszy, bo zanim Bóg powiedział, :Niech się stanie jasność", już były położone przewody.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur NO to raczej nie taka typowa "społecznościówka", co zaś tyczy się najstarszego zawodu świata to na rozmowie kwalifikacyjnej pytają się pewnej pani czym się dotychczas zajmowała? pani odpowiada chodziłam od latarni do latarni, na co pytający - pisz elektromonter(ka).
A propos skrótu FB to w tym słowniku brakuje jeszcze FunBox 🙂 i to jest najlepsze z wyjaśnień.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Na dodatek na NO FB właśnie zwykle oznacza to co @slav72 napisał, a nie pożałowania godną produkcję Zuckerberga czy Meta. Ale nie zgodzę się że NO to nie medium społecznościowe. Oczywiście że tak, z wszystkimi plusami i minusami. Utrzymanie go na takim poziomie jaki prezentuje to ciężka praca Zespołu NO, IMHO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@j131 nie mówię że forum NO to nie medium społecznościowym, twierdzę że nie jest "typowe" znaczy to tyle że nie można go przyrównywać do tych o których wspomniałem wcześniej. Tylko tyle i aż tyle.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Uważam, że NO to społecznościowa, która przewyższa wszystkie pozostałe serwisy, bo spotykają się tu zapaleńcy techniczni pomagający rozwiązywać ciekawe zawiłe problemy innych użytkowników i FantastycznieBawią się tu, dla tego FajnieByć na tym forum 🤔😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur , nie Fanzol i nie Bajeruj 😂 Nie było mnie długo i aż 31 powiadomień mam na forum. Jest co przejrzeć😀 Trza się posilić. Smacznego!😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz