Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20323
  • 58710
  • 798

Pogaduchy 2.0

@slav72 pamiętam ten post. Dobrze, że przytoczyłem go jeszcze raz 👍😀

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20323
  • 58710
  • 798

Pogaduchy 2.0

Zakończyłem testy alternatywnego operatora. 5G jest, ale nie działa, dopiero piąty konsultant powiedział, że urządzenie musi być z dystrybucji operatora, dodatkowo trzeba dzwonić na infolinię, aby 5G na karcie SIM włączyć, bo samo włączenie pakietu nie gwarantuje działania 5G. VoLTE trzeba uruchomić specjalnym kodem, bo domyślnie jest wyłączone, natomiast WiFi Calling w ofercie na kartę nie działa, można tylko co najwyżej włączyć VoWiFi, ale to też nie działa. To jednak mimoza że Orange wymaga telefonu z listy i dystrybucji, to już nie wymaga włączania usług kodami USSD. PLUS dla Orange, minus, bo mogli by dopracować usługi na poziomie fioletowego.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1713
  • 13897
  • 2

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur , w czym niby ja pomogłem Tobie, że mnie otagowałeś? Jestem zbyt leniwy dzisiaj na pomoc, bo zjadłem dużo, smacznie i tanio w czasach drożyzny 😀 Podróż do Peru jest kosztowna 🙂SmacznegoSmacznego

• 170
  • 786
  • 2

Pogaduchy 2.0

Witam drugi rok z rzędu z niezmienionym zdjęciem 😛 

• 1713
  • 13897
  • 2

Pogaduchy 2.0

Cześć @crodlay ...Ty wciąż młody😁

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6591
  • 16706
  • 89

Pogaduchy 2.0

I przegraliśmy Eurowizje junior eh 

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Citi2017  witaj 😄

Oglądam serial The Walking Dead na Netflix 😁

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5511
  • 18731
  • 186

Pogaduchy 2.0

@bronzubnapisał(-a)

@ketrasaArtur , w czym niby ja pomogłem Tobie, że mnie otagowałeś? Jestem zbyt leniwy dzisiaj na pomoc, bo zjadłem dużo, smacznie i tanio w czasach drożyzny 😀 Podróż do Peru jest kosztowna 🙂SmacznegoSmacznego

@bronzub Kiedyś, takie placki jadło się jeszcze posypane cukrem... Jadałem też z innymi dodatkami..

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Misiek62  można te placki i z miodem jeść 😁

Ja co Piątek je robię, ale lekko solone, na słodko bym ich nie zjadł, lubuje się w ostrych przyprawach, papryka/czosnek i piepsz 🤣

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29509
  • 271

Pogaduchy 2.0

@Anonimnapisał(-a)

@Citi2017  witaj 😄

Oglądam serial The Walking Dead na Netflix 😁

Ja już oczekuję na 2 serię jedenastego sezonu 😁