- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur rozumiem że zadałeś pytanie dla żartu 😁 ale odpowiem to jedno i to samo, tylko "w innym opakowaniu" (czytaj inaczej pisane) 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub ja już spisałem, choć pytania były tendencyjnie i nieprecyzyjne
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 niestety nie dla żartu. Przed chwilą miałem poważną rozmowę z konsultantem, który twierdził że to są dwie różne usługi. Jedną działa tylko w ofercie abonamentowej, druga w ofercie na kartę. Na szczęście to nie konsultant Orange. Chciałem sprawdzić innego operatora, który wystartował z 5G w mojej lokalizacji i przy okazji sprawdzić resztę usług, ale szybko ostudziło moje zapędy. Po czterech telefonach na infolinię, nadal nie działa 5G, VoLTE, WiFi Calling. Więc na Orange nie ma co narzekać, jakoś pomarańcz lepiej się sprawuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur zawsze mnie rozczulali tacy zorientowani konsultanci.. Tylko szczerze powiedziawszy nas, starych wyjadaczy nawet szczegóły czasem nie zaskoczą, a oni może humaniści??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@agat13 , mnie już prawie nic nie dziwi. Kiedyś po sąsiedzku jak się spotykano, to nie było dziwnych pytań, a raczej troska i ciepło głosu kreowało atmosferę więzi. Im więcej techniki obecnie nas otacza, tym bardziej zdziwaczone pomysły i stek bzdur nikomu nie potrzebnych. Z tej paplaniny nie ma efektu, a świat wymaga totalnej naprawy w różnym wymiarze. Ale na forum widzę same pozytywy i tak trzymać🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub w sumie jesteśmy tu po to, aby wyjaśniać takie trudne i zawiłe zagadki... I to zdalnie. Tylko nieżywy się nie myli...ale czasem takie info naprawdę zastanawia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj