- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Rafał przyjemnego wypoczynku, udanych wakacji i poprawy pogody 🌞 na urlopie życzę, bo na razie buba 🥶 jakby była jesień, przeziębić się można 🤧
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dla mnie taka pogoda odpowiada. Przynajmniej nie jest gorąco, a pogoda w sam raz i do pracy i na wypoczynek. Przynajmniej rowerkiem można miło sobie pojeździć i się nie zgadzać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dla mnie jak na razie za chłodno wczoraj 17 stopni w dzień, dziś zaraz będę wracał z nocki a tu ledwo 11 stopni na termometrze, mam nadzieję że to taki epizod i się ociepli.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 idealna temperatura. Przyjemna i tak trzymać. Po wyżej 30-tki to nawet nie ma czym oddychać. Leżysz na hamaku i się pocisz, a tu teraz rewelacyjna temperatura. Mogło by mniej wiać nad morzem 🤔😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur masz rację trzydzieści kresek to za dużo, ale ja tak lubię około 23-25 stopni w słońcu oczywiście, w cieniu 18-20 wystarczy 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 Ty bardziej ciepłolubny jak moja żona. Po niżej 20-tu już marźnie. Dla mnie idealna temperatura 16-18 stopni i taką miałem przez ponad dwa lata pracy na hali. Może temu do takiej się przyzwyczaiłem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur jak miałem 20-30 lat to mi odpowiadały chłodniejsze temperatury, ale zauważyłem że im starszy jestem tym bardziej pożądam ciepła 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 20-30 dychy to już dawno minęły. Prawie zapomniałem o takim wieku, ale temperatura została. Nadal jestem zimnolubny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz