- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@wscieklaewkanapisał(-a)
@Ultra2020napisał(-a)A słyszeliście o tym, że 20 kwietnia będzie można wyjść do lasu na spacer ? . 🙂
Tyle, że tych lasów i drzew mamy coraz mniej 😞
A poza tym to ja chcę pójść na ryby nad rzekę bulwa i paw 😞 - o tym milczą i nie wiem co z tym fantem zrobić 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@-brtk- to dobrych łowów 🙂
Dla mnie by mogli otworzyć siłownie, ale wątpię, że to zrobią ze względu na łamanie przepisów z maseczkami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@-brtk- zazdroszczę cierpliwości do moczenia kija. Wolę inaczej czas spędzać nad wodą 😁 Mój barciak też ma hopla na tym punkcie i co chwila przychodzą do niego paczki z kolejnym oprzyrządowaniem do wędkowania. Czasami się przydają niektóre jego materiały, bo sitko wykorzystałem do oczyszczania zanieczyszczeń w moim oczku wodnym 😊
@Ultra2020 zakładam, że pakujesz z głową. Mam kolegę w pracy, który postanowił z nieautoryzowanymi środkami wspomóc się i ukształtować ciało na siłowni. Po 20 latach pakowania mięśnie ma, ale i powykręcane palce w rękach w drugą stronę. Mamy podobny wiek, a on już chodzi jak siedemdziesięcioletni dziadek (bez obrazy dla dziadków). Strasznie mocno się postarzał. Teraz żałuje swoich decyzji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur słyszałem od różnych osób jak kończy się przygoda z dopingiem Ja nie przepadam za igłami a po 2 chce być soba. Nie wiem jak dam radę jeśli wyjdzie szczepionka na koronawirusa znajomi się naśmiewają, że będzie obowiązkowa i mam już się psychicznie przygotować ;/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Ultra2020 mi igły nie przeszkadzają. Mogą mnie nawet kroić żywcem, ja zajdzie taka konieczność. Znieczuleń nawet nie brałem, jak dentysta kanałowo leczył 😁
Ale jak zajadę z córką na badanie krewi, to aż mnie skręca, że kogoś innego dziabią igłą 😥
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@-brtk-napisał(-a)
@wscieklaewkanapisał(-a)
@Ultra2020napisał(-a)A słyszeliście o tym, że 20 kwietnia będzie można wyjść do lasu na spacer ? . 🙂
Tyle, że tych lasów i drzew mamy coraz mniej 😞
A poza tym to ja chcę pójść na ryby nad rzekę bulwa i paw 😞 - o tym milczą i nie wiem co z tym fantem zrobić 🤔
Dzięki wielkie @-brtk- za to info i link 🙂
Czyli wreszcie mogę wyjść z tych czterech ścian i odstresować się nad brzegiem rzeki - och jak jak bardzo się cieszę 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturnapisał(-a)
@-brtk- zazdroszczę cierpliwości do moczenia kija. Wolę inaczej czas spędzać nad wodą 😁 Mój barciak też ma hopla na tym punkcie i co chwila przychodzą do niego paczki z kolejnym oprzyrządowaniem do wędkowania. Czasami się przydają niektóre jego materiały, bo sitko wykorzystałem do oczyszczania zanieczyszczeń w moim oczku wodnym 😊
Wędkowaniem od małego zaraził mnie tata i tak zostało. Co roku po parę wyjazdów jest na zasiadki. Oczywiście na mazury. Nie ma to jak wstać o 5-6 rano na ryby, na przygotowane miejsce i czekać na jakiegoś leszcza giganta 😉 Ale najbardziej są denerwujące dni, jak raz bierze, mogę złapać parędziesiąt kg, a nadejdzie taki dzień, że Ci nic nie weźmie 😜 Za spinningiem nie przepadam, choć nie raz się popłynie za jakimś szczupaczkiem.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@-brtk- a używasz sondy do łowienia ryb?? znajomy czegoś takiego używał i od razu wiedział, czy jest sens łowienia. To że wiesz że ryba jest to nie oznacza że od razu weźmie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Tak, mam tą kulkę Deeper Pro+.
W dni jak nic nie bierze, nawet jak są ryby w pobliżu, to zarzucenie pod nos nawet nic nie da.
W poprzednim roku we wrześniu byłem, mialem sobotę że brały jedna za drugą i to duże okazy, a w niedzielę jedna ryba przez parę godzin. Zmieniło się ciśnienie i wiatr i po rybach, tak już jest 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dziś mamy Międzynarodowy Dzień Matki Ziemi - Ziemia to najpiękniejsza z planet, wspólny dom wszystkich ludzi. Dbajmy o nią każdego dnia, a nie tylko w święto.
źródło: kalbi.pl