Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 2437
  • 6237
  • 23

Pogaduchy 2.0

@Ultra2020napisał(-a)

A słyszeliście o tym, że 20 kwietnia będzie można wyjść do lasu na spacer ? . 🙂

Tyle, że tych lasów i drzew mamy coraz mniej 😞

A poza tym to ja chcę pójść na ryby nad rzekę bulwa i paw 😞 - o tym milczą i nie wiem co z tym fantem zrobić 🤔

* Wpis edytowany - moderator Bartłomiej

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 312
  • 602
  • 5

Pogaduchy 2.0

@wscieklaewka trzeba cierpliwie czekać 🙂 i cieszyć się ta chwilą która już jest 🙂 a jak tam sobie radzicie z włosami? głównie to pytanie do osób, które nie obcinają się na krótko tylko coś kombinują z włosami typu na boczek z kreska 🙂 

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 2437
  • 6237
  • 23

Pogaduchy 2.0

O jejku @Piotrekk85  jakiś Tyś jest śliczniasty w tym avatarze 🙂

* Wpis edytowany - moderator Bartłomiej

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

Pogaduchy 2.0

☺️

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1881
  • 6655
  • 75

Pogaduchy 2.0

Ze względu na zagrożenie pożarami - swobodne chodzenie po lasach powinno być ograniczone.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20203
  • 58433
  • 795

Pogaduchy 2.0

Dziś jest Parilia - Urodziny Rzymu, czyli świeckie uroczystości związane z założenia miasta Rzymu. Według legendy, opowiadanej przez Marka Terencjusza Warrona, Romulus założył miasto Rzym w dniu 21 kwietnia 753 pne.

Źródło: kalbi.pl

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 520
  • 8078
  • 37

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur  napisał(-a) TU

@Wojciech jak bym dostał do testów, to mogę coś więcej o nim powiedzieć, a może nawet bym się przekonał do nadgryzionego jabłuszka 😁 Sam opis parametrów to jeszcze nie wszystko 💪

@ketrasaArtur my nie przewidujemy obecnie takich testów, ale zawsze możesz napisać do Apple, może akurat przychylnie rozpatrzą wniosek i przy okazji zdobędą Twe serce. 😁😋

• 20203
  • 58433
  • 795

Pogaduchy 2.0

@Kinga aż tak mi na jabłuszku nie zależy. iPhone od Orange ma już brandowane oprogramowanie, więc taki test by mnie bardziej interesował. Bezpośrednio od Apple już inaczej będzie działał w sieci Orange, więc to już nie ten sam test.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 522
  • 1834
  • 3

Pogaduchy 2.0

a w orange jest na Iphone jest simlock?

• 20203
  • 58433
  • 795

Pogaduchy 2.0

@Windowv2 z tego co mi wiadomo, to już od dawna operatorzy nie stosują simlock-ów na swoje urządzenia, poza drobnymi wyjątkami. iPhone do innych operatorów nie będzie w pełni wykorzystany ze względu na tylko jeden slot standardowych kart SIM.