Pogaduchy 2.0

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

Notka ze szpitala.

W sobotę wychodzę. Jak lekarka szczerze wyznała przy mojej chorobie NFZ im nie zapłaci. 

Ogólnie sala 4 osoba ale 3 loka zajęte. Łazienka osoba. Karmią nieźle jak na szpital. Łóżka z regulacją. Nie ma to jak stołeczne standardy. 

Właśnie wyszłam z badania. Dostałam gustowny czepek z kabelkami. Siedziałam przed monitorem i gapiłam się na czerwoną kropkę na tle zmieniającej kolory biało-czarnej szachownicy. Nikt mi nie wbijał sondy w mięsień ani nie kopał prądem. Jaka miła odmiana. 

Pozdrawiam 😉

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21659
  • 63140
  • 860

Pogaduchy 2.0

@Anonim fajnie, że już po badaniach. Pewnie nie możesz się doczekać i oddechu świeżego powietrza zamiast szpitalnego 🤔🙂

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15624
  • 64307
  • 827

Pogaduchy 2.0

@Anonim Ja tam bym reklamował brak kopania prądem.. 🙂

Jak się bawić, to na całego. A tak na poważnie, grunt, że do przodu...

Pozdrawiamy Ciebie i cały szpital...

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29522
  • 272

• 21659
  • 63140
  • 860

Pogaduchy 2.0

@slav72 dosłownie przed chwilą przeczytałem ten artykuł. Ciekawe jak by się czóły te osoby, którym by mienie ktoś inny zniszczył.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29522
  • 272

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur  chyba wszystko trzeba by grodzić pięciometrowym płotem z drutem kolczastym, kamerami i elektrycznym pastuchem przed takimi dzikusami.

• 21659
  • 63140
  • 860

Pogaduchy 2.0

@slav72 na takie zabezpieczenia też się znajdzie sposób. Tylko po co takie szkody robić. Jakby przyszło zapłacić jednemu z drugim za taki maszt, to przez długi czas będzie się wypłacali. Wtedy poczują szanowanie czyjejś własności.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2168
  • 16547
  • 3

Pogaduchy 2.0

@Anonim , pozytywnego nastawienia i dużo zdrówka😊

A na ludzką głupotę i szkodliwość z powodu dewastacji, jaka by ona nie była, to aż dziwi mnie beztroska ludzi na stanowiskach decyzyjnych, że wolą bez przerwy naprawiać, aniżeli założyć raz, a porządnie monitoring. Koszty bezcenne w obliczu głupoty ludzkiej. 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur oj tak. Z chęcią już wyjdę. 

@agat13 zgodzę się z tym prądem. Jak widać chyba inaczej na medycynie uczą

😅

@bronzub dzięki 😊

A co do tego masztu to 🤦‍♂️ Czasem mam wrażenie, że aby był spokój to sprzęty różne powinny mieć zęby albo jakimś gazem strzelać czy coś. U mnie ostatnio w okolicy ofiarą padł bezbronny przystanek. Mam napawde wrażenie, że niektórzy mają sieczkę we łbie.

Zespół Nasz Orange
  • 1153
  • 10232
  • 60

Pogaduchy 2.0

@Anonim  - napawa nas optymizmem, że już w sobotę poza murami szpitalnych włości będziesz. Wiemy wszyscy, że takie wizyty dla optymistycznego ludka są niepotrzebne a i nawet zbędne. Dlatego życzymy Ci optymizmu, który niczym tarcza będzie Cię chronić przed wszystkim co niedobre, uśmiechu - który na pewno nie zaszkodzi i szybkiego powrotu do w pełni sił zdrowia.