Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29509
  • 271

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur  tak "łapiesz za słówka" że aż musiałem poprawić post i dodać pączki 😋😉

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20254
  • 58589
  • 795

Pogaduchy 2.0

@slav72 mi bardziej chodziło, abyś konsumpcję przeprowadził pełnowartościowego produktu, a nie resztek 🤗

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 193
  • 688
  • 1

Pogaduchy 2.0

Chyba odpowiedni dział:

Heh, 3 edit zaszalalem, ale trochę ze względów oszczędnościowych a  troche z innych, bo mam poważnie chorą Ukochaną MAMĘ na Aldzheimera którą opiekuje sie  24h/dobę a ze MAMA w nocy się budzi a boi się ciemności i nie może spać zamówiłem  : 3x Żarówka LED E27 14W RGB

Jako stary fan smartfonów i gadzetów, a to ma moc 14 W a świeci jak 100 W, czyli w sumie w przedziale czasu oszczędność na kasie bo świeci 300 W w razie potrzeby a czasem potrzebuję przy zabiegach pielęgnacyjnych  (czasem się pielęgniarka śmieje jak przychodzi ze mam mieszkanie lepiej wyposażone w sprzęt diagnostyczny niż niejeden gabinet lekarski, ale muszę być lekarzem, pielęgniarzem i opiekunem takie życie a umiejętności zdobywa się w miarę czasu-kasy niestety nie-broń Boże niech ktoś nie odbierze tego ze się przechwalam daleko mi od tego, nie znoszę ludzi, którzy się wywyższają , poziom niestety niektórych lekarzy na wizytach domowych jest tak żenujący ze szok, poza wkłuciem muszę umieć wszystko i czasem pożyczyć cos pani doktor, bo przychodzi ze stetoskopem na wizytę domową, samym!!!) świeci 42 W i w dowolnym spokojnym kojącym dla MAMY kolorze o dowolnej porze, jaką ustawie.

UDANEGO I PEŁNEGO OBŻARSTWA  ( PĄCZKÓW) TŁUSTEGO CZWARTKU ŻYCZĘ.

Mam cichą nadzieję ze nie macie dość mojego pisania i ktoś choć jeden doszedł do końca postu i  zrozumiał jego tresć, bo mam przykrą przypadłosc: ) - poruszam na raz 3 watki, które są pomieszane, ale tak mam, a jak się włączę jako że staram sie być osoba towarzyska to trudno mnie wyłączyć a Facebook i Mess już mi obrzydł prawie nie zaglądam i nie piszę w takowym.

*Post poddany edycji - moderator Wojciech.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1707
  • 13858
  • 2

Pogaduchy 2.0

Wy tutaj o pączkach, więc życzę Wam smacznego 😊 Wspólnie z żoną skonsumowaliśmy po dwa, ale gdy pomyśleliśmy, że został mocno wciśnięty kij w mrowisko, to ciarki po plecach szły. XXI wiek kosmosu, cybernetycznej cywilizacji, a w główkach mocarzy sianko. Gwałt gwałtem odciśnie swe piętno, jeśli ludzi zaślepiać będzie nienawiść do pokoju.

@Citi2017 , zagalopowałem się i @Kinga jak Anioł Stróż, pilnowała porządku. Prawda, że kobiety to niedościgniony wzór cnót niewieścich?😊 

• 14683
  • 60403
  • 748

Pogaduchy 2.0

Pamiętacie??

20220221_211903.jpg

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29509
  • 271

Pogaduchy 2.0

@agat13 widzę że przeglądasz archiwa, IDEA kiedy to było?🤔

• 14683
  • 60403
  • 748

Pogaduchy 2.0

@slav72  znalazłem w garażu w starych dokumentach. 

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 193
  • 688
  • 1

Pogaduchy 2.0

Hehe pamietamy ale kiedy to bylo?

• 20254
  • 58589
  • 795

Pogaduchy 2.0

Ta mapka IDEA to lata 1998-2000.

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Jak tam wasz tłusty czwartek? Ja dziś opędzlowałam półtora paczka i pizzę. Oczywiście pójdzie w cycki😅. Kurcze ostatnio mam urwanie głowy i mało czasu by śledzić forum.