- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur tak "łapiesz za słówka" że aż musiałem poprawić post i dodać pączki 😋😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 mi bardziej chodziło, abyś konsumpcję przeprowadził pełnowartościowego produktu, a nie resztek 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Chyba odpowiedni dział:
Heh, 3 edit zaszalalem, ale trochę ze względów oszczędnościowych a troche z innych, bo mam poważnie chorą Ukochaną MAMĘ na Aldzheimera którą opiekuje sie 24h/dobę a ze MAMA w nocy się budzi a boi się ciemności i nie może spać zamówiłem : 3x Żarówka LED E27 14W RGB
Jako stary fan smartfonów i gadzetów, a to ma moc 14 W a świeci jak 100 W, czyli w sumie w przedziale czasu oszczędność na kasie bo świeci 300 W w razie potrzeby a czasem potrzebuję przy zabiegach pielęgnacyjnych (czasem się pielęgniarka śmieje jak przychodzi ze mam mieszkanie lepiej wyposażone w sprzęt diagnostyczny niż niejeden gabinet lekarski, ale muszę być lekarzem, pielęgniarzem i opiekunem takie życie a umiejętności zdobywa się w miarę czasu-kasy niestety nie-broń Boże niech ktoś nie odbierze tego ze się przechwalam daleko mi od tego, nie znoszę ludzi, którzy się wywyższają , poziom niestety niektórych lekarzy na wizytach domowych jest tak żenujący ze szok, poza wkłuciem muszę umieć wszystko i czasem pożyczyć cos pani doktor, bo przychodzi ze stetoskopem na wizytę domową, samym!!!) świeci 42 W i w dowolnym spokojnym kojącym dla MAMY kolorze o dowolnej porze, jaką ustawie.
UDANEGO I PEŁNEGO OBŻARSTWA ( PĄCZKÓW) TŁUSTEGO CZWARTKU ŻYCZĘ.
Mam cichą nadzieję ze nie macie dość mojego pisania i ktoś choć jeden doszedł do końca postu i zrozumiał jego tresć, bo mam przykrą przypadłosc: ) - poruszam na raz 3 watki, które są pomieszane, ale tak mam, a jak się włączę jako że staram sie być osoba towarzyska to trudno mnie wyłączyć a Facebook i Mess już mi obrzydł prawie nie zaglądam i nie piszę w takowym.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Wy tutaj o pączkach, więc życzę Wam smacznego 😊 Wspólnie z żoną skonsumowaliśmy po dwa, ale gdy pomyśleliśmy, że został mocno wciśnięty kij w mrowisko, to ciarki po plecach szły. XXI wiek kosmosu, cybernetycznej cywilizacji, a w główkach mocarzy sianko. Gwałt gwałtem odciśnie swe piętno, jeśli ludzi zaślepiać będzie nienawiść do pokoju.
@Citi2017 , zagalopowałem się i @Kinga jak Anioł Stróż, pilnowała porządku. Prawda, że kobiety to niedościgniony wzór cnót niewieścich?😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Jak tam wasz tłusty czwartek? Ja dziś opędzlowałam półtora paczka i pizzę. Oczywiście pójdzie w cycki😅. Kurcze ostatnio mam urwanie głowy i mało czasu by śledzić forum.