- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub to też zależy o którego chodzi, mi na myśl przychodzi trzech. Pierwowzór czyli rycerz Zawisza Czarny-na nim według przekazów historycznych można było polegać, organizacja AK Zawisza działająca w reżimie komunistycznym lat czterdziestych czynnie sprzeciwiając się systemowi i na nich też można było polegać, na koniec klub sportowy Zawisza Bydgoszcz, a z nim to niestety różnie bywa i bywało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72, raczej miałem na myśli rycerza na białym koniu z nowinkami😂 Pewnie przesiadł się na dorożkę i woźnica tak poganiał, że odpadło koło...będzie więc poślizg czasowy😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub przeniosłem się do galaktyki rzeczywistości. Czasami trzeba inne obowiązki wykonać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Cześć Krzysiu😊 Brałem prysznic po zmaganiach olimpijskich😊
Pokusiłem się o statystykę poza medalową, wg. sumy punktów uzyskanych przez największych zdobywców. Zdecydowanie, na pierwszym miejscu uplasował się @Anonim z 48896 punktami, na drugim @slav72 z 41302,3 punktami, a na trzecim @Misiek62 z 24573,6 punktami. Nie wynika to wprost z ilości stawania na podium, a ze wszystkich konkurencji. Ot, taka sobie kombinacja norweska w zestawieniu kota😺
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub Bronek chciał bym cię zobaczyć jak na olimpiadzie zdobywasz złoty medal 🏅🤪
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 , nie wszystko, co złote, świeci się blaskiem złota. Kruszce, użyte do produkcji medali też nie są ze szczerego złota.