- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 na FB jest poradnik, zapisz się do grupy Windows 11, chwili to zajmuje, pobierasz ze strony Microsoft i tworzysz pendrive z Windows 11, czysta instalacja musi być, na starym gracie się zainstaluje 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Porównanie pakietów w ofercie na kartę w cenie do 30 zł za miesiąc:
https://www.telepolis.pl/artykuly/poradniki/najlepsza-oferta-na-karte-do-30-zl
Na końcu ankieta z wynikami głosowania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur jak na razie w głosowaniu prym wiedzie magenta ze swoim no limit.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 jak taki pakiet GB dali do ofert na kartę, to nie ma co się dziwić. Orange że swoją ofertą też całkiem wysoko. Było by jeszcze wyżej, jak by była dostępna poprzednia oferta no limit za 25 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonimnapisał(-a)@Citi2017 na FB jest poradnik, zapisz się do grupy Windows 11, chwili to zajmuje, pobierasz ze strony Microsoft i tworzysz pendrive z Windows 11, czysta instalacja musi być, na starym gracie się zainstaluje 😁
@Anonim , guzik prawda, że na starym gracie też się da. Po wycofaniu wsparcia dla Windows 7, kupiłem w Orange laptopa z wgranym Windows 10, a to zaledwie 2,4 lata temu i wg tej kondycji, cienki jest ten mój.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub to jest info z oficjalnego kanału Microsoftu, poczytaj w necie jak radzi @Anonim , nie tylko na FB, są też inne fora na temat (wszystko można obejść). Ja na przykład na mojej starej Toshibie A 200 (już jej nie używam, leży w szufladzie w razie "w") miałem Vistę, później zainstalowałem siódemkę i na koniec (podobno też się nie da...a jednak) winde 10 i śmigało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 , polityka Microsoft jest mało kompatybilna z innymi rozwiązaniami, choćby nawet z programami antywirusowymi, przeglądarkami, czy rozszerzeniami. Na sprawach technicznych się nie znam za bardzo, więc ta ostrożność moja wynika wprost z zaleceń korpo. A dając im zezwolenie na diagnostykę, sami po swojemu realizują politykę miksowania intruzów wszelkiej maści. Qrcze, tak sobie myślę, komu bardziej zależy na reklamowaniu W11? Swoje nowe "dziecko" po dwóch latach od wycofania wsparcia dla W7, jest już mniej kochane od W11? Coś mi tutaj nie gra. Pachnie mi to czystym biznesem, skoro sami kuszą i "leją" po czterech literach dziecko z ząbkami😂 i co już nauczyło się chodzić😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub na 10 letnich PC i Laptopach instalowałem Windows 11, da się uwierz, zresztą w sieci sporo przeszło na Windows 11, jak masz 4 rdzeniowy procesor i 4GB RAM, to spok 😉
Poczytaj poradniki/windows-11-jak-wylaczyc-sprawdzanie-tpm20-i-secure-boot
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim , ta ostatnia sugestia z automatem jest dla mnie najprostszym rozwiązaniem. Nie bawiłem się nigdy w takie obejścia, chociaż na Windowsie 7 dawno temu jakimś cudem udało mi się ponownie postawić system od nowa. Nadal jednak nie mam zaufania do swoich możliwości i boję się cokolwiek sknocić. Jeżeli więc byłoby to zrobione poza mną, to co z moich plików i ulubionych mógłbym stracić? Nie mam cywilnej odwagi do eksperymentowania na laptopie, który działa mi stabilnie i wiem, gdzie mojego "nieładu artystycznego" szukać. No i jaka korzyść płynie z tej zamiany?