Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1707
  • 13845
  • 2

Pogaduchy 2.0

Co w tym złego, że jest koleżeńska rywalizacja w drużynie Nasz Orange i Orange, która temu projektowi sprzyja? Skoczkowie, czy narodowa drużyna piłkarska jest tego przykładem, zaś efekt końcowy jest oceniany przez kibiców. Albo wieszają psy, albo fanfary słychać w wielu miejscach. Ci, co wieszają psy, nie mogą być dobrymi kibicami, bo tylko dołują rywalizujących o najwyższe trofeum.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14656
  • 60301
  • 743

Pogaduchy 2.0

@bronzub  tylko nam ( jako drużynie MO, co prawda nieformalnej i złożonej z indywidualności , wiedzy i charakterów) nikt nie kibicuje jako zespołowi i nie ocenia jako team. Nawet jeśli, to są to indywidualne oceny poziomu pomocy... wiedzy i znajomości tematu. 

• 1707
  • 13845
  • 2

Pogaduchy 2.0

@agat13 , a ja pamiętam, jak były prezes z Francji chwalił za ten team, niejako jak zbiór wiedzy technicznej i dobrej atmosfery w NO, co chyba przekładało się na motywacyjny charakter dla całego Zespołu NO. Od paru ładnych lat stanowi ON nierozerwalny team, kibicujący wszystkim aktywnym forumowiczom. Ja do tego tak podchodzę, bo wiem, że ludzie narzekali na inne techniczne fora. Myślę także, że ludzka zawiść nie zna granic.

• 14656
  • 60301
  • 743

Pogaduchy 2.0

@bronzub  ja jakoś narzekania nie widzę.. Nikt na nikim przysłowiowych "psów nie wiesza". Wymiana wiedzy i uzupełnianie odpowiedzi w temacie.. Prześciganie się w pomysłach i popieranie tych dobrych tropów.. Wszystko dla pomocy i współpracy, a nie konkurencji... Ogólnie  atmosfera super... Co zaś myśli obecny Prezes?? Chyba się nie dowiemy

• 1707
  • 13845
  • 2

Pogaduchy 2.0

@agat13 , to było tylko luźne i ogólne stwierdzenie, że takie coś ma miejsce. Nikomu na forum nie robię osobistej wycieczki😀

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@PARANOJAnapisał(-a)

@agat13  przecież te tytułu, odznaki itp szity powoduja że tu trwa walka aby być najlepszym. Tylko pytanie w czym? 

Trochę już jesteś na forum, powinieneś załapać 😎

Chodzi tylko o zabawę i miłe spędzenie czasu 😎

Ci co w wyścigu o trofea startują, nie bawią się 😎

Wszystkie te odznaki/ poziomy/ rangi na forum, mają zachęcić, do aktywności na forum,. 

Jak ci to nie pasuje! 

To stworzyć możesz Pomysł, by to zlikwidowano! 

Wtedy będzie jak na onetowych czy innych portalach😎

• 14656
  • 60301
  • 743

Pogaduchy 2.0

@bronzub zapewne nikt tego nie odebrał jak wycieczki.. Też stwierdzam to co widzę i myślę.. Podoba mi się tu z wielu względów ( nawet z powodu tej konkursowej zdrowej rywalizacji) ale głównym celem mojej obecności jest chęć pomocy i dobra zabawa w wyborowym towarzystwie

• 1707
  • 13845
  • 2

Pogaduchy 2.0

@agat13 , cieszę się😁 Jednakże są takie tematy, które wytwarzają niezbyt zdrową atmosferę. Zwłaszcza wtedy, kiedy występuje licytacja na słowa. Właśnie przez taki przebrnąłem i nie ma co ukrywać, że dzięki temu są techniczne "zwarcia"😊

• 14656
  • 60301
  • 743

Pogaduchy 2.0

@bronzub Szczerze? Dla mnie nie ma takich tematów. Staram się nie wdawać w jałowe dyskusje i zajmuje się tylko stroną techniczną problemów. Unikam tematów, których nie jestem na 100% pewien, bo wiem, że są tu bardziej doświadczeni specjaliści ode mnie.. Jeśli się mylę, przyznaję otwarcie... Nie jestem tu, aby udowadniać swoją skromną wiedzę i doświadczenie, a aby je wykorzystać w pomocy innym, jeszcze mniej czasem obeznanym w meandrach techniki tego operatora... Grunt to dobra zabawa i chęć służenia innym Radą. To daje ogromną satysfakcję... 

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

Pogaduchy 2.0

Polecam film "nie patrz w górę" do przemyśleń przed snem.