Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19654
  • 57029
  • 775

Pogaduchy 2.0

@Vermeil ile teraz na prawko trzeba szykować?

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 50
  • 271
  • 1

Pogaduchy 2.0

Jedną zbiórkę zrobiłem...bardziej dla całej rodziny niż na moje "zachcianki". Opublikowana była na jednym  forum na Discordzie, gdzie byłem zdziwiony że tyle osób pomogło, ale od tamtego czasu....Stoi w miejscu, nie dziwie się...teraz nikt nie może pomóc, a i powód może być słaby.

• 50
  • 271
  • 1

Pogaduchy 2.0

Ja pół roku temu liczyłem jakieś 2.5tyś z zabezpieczniem że nie zdam za 1 razem....Teraz? Nie mam pojęcia ile może kosztować.

• 50
  • 271
  • 1

Pogaduchy 2.0

Może po pandemii się uda, odzyskać pracę tudzież zmienić na pracę w zawodzie(słowo pochwały dostałem od pracownika, 3 miesiące praktyk odbytych więc znam ludzi...trzymam kciuki) i być może wtedy zrobię to prawo jazdy. Z innej beczki co by was nie zanudzać moim biadoleniem,kupiliście już prezenty na święta?

• 19654
  • 57029
  • 775

Pogaduchy 2.0

Z okazji Andrzeja, najlepszego wszystkim Andrzejom obchodzącym dziś imieniny 🎂💯🎉🎊

• 14267
  • 58658
  • 711

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur i tym nie obchodzącym też ....

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32785
  • 38899
  • 1388

Pogaduchy 2.0

Imieniny Andrzeja są jutro, dziś są Andrzejki obchodzone zwyczajowo w Wigilię (czyli dzień przed) Dnia Św. Andrzeja.

• 14267
  • 58658
  • 711

Pogaduchy 2.0

A propos Andrzeja, prawa jazdy i covid...

Zadzwoniłem do lokalnego ISP w sprawie instalacji FTTH. BOK odpowiedział, że pan Jurek zadzwoni do mnie, gdyż jest handlowcem i lubi dzwonić do klientów ioraz pozyskiwać nowych. Po 10 dniach czekania zacząłem podejrzewać u p. Jurka wstępne objawy amnezji. Ponowiłem prośbę w BOK i uzyskawszy zapewnienie, iż to okropne niedopatrzenie jest, które natychmiast zostanie naprawione, oczekiwałem na ciąg dalszy. P Jurek zadzwonił i otrzymawszy szereg pytań w kwestii wykonania przeze mnie instalacji do ich OPP zginął na kilka dni. Zapewniał solennie, że jutro oddzwoni, więc ja każdego następnego dnia czekałem na " jutro" Po kolejnej rozmowie i 109% zapewnieniach o jutrzejszym kontakcie ślad po konsultancie J zginął...

Niniejszym domniemywam, że jest na kwarantannie i nie chce telefonicznie zarażać klientów...Dużo zdrowia wszystkim pracownikom tegoż ISP.

Imię handlowca i nazwa ISP znana redakcji...

Wszystkie wydarzenia opisane są na podstawie sytuacji prawdziwych..

• 14267
  • 58658
  • 711

Pogaduchy 2.0

@Piotrekk85 nie czepiaj się, chcieliśmy być pierwsi...jak dobry Gospodarz Domu Anioł...😂

• 19654
  • 57029
  • 775

Pogaduchy 2.0

@Piotrekk85 ma rację, moje niedopatrzenie. Z racji wolnego dnia, lepiej dziś poświętować 🤔😁

@agat13 wizja światełka normalnie z dnia na dzień się zmienia, ale kiedyś ..... nastąpi ten upragniony dzień światłości 🙃🙂😄