- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Jedną zbiórkę zrobiłem...bardziej dla całej rodziny niż na moje "zachcianki". Opublikowana była na jednym forum na Discordzie, gdzie byłem zdziwiony że tyle osób pomogło, ale od tamtego czasu....Stoi w miejscu, nie dziwie się...teraz nikt nie może pomóc, a i powód może być słaby.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ja pół roku temu liczyłem jakieś 2.5tyś z zabezpieczniem że nie zdam za 1 razem....Teraz? Nie mam pojęcia ile może kosztować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Może po pandemii się uda, odzyskać pracę tudzież zmienić na pracę w zawodzie(słowo pochwały dostałem od pracownika, 3 miesiące praktyk odbytych więc znam ludzi...trzymam kciuki) i być może wtedy zrobię to prawo jazdy. Z innej beczki co by was nie zanudzać moim biadoleniem,kupiliście już prezenty na święta?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Z okazji Andrzeja, najlepszego wszystkim Andrzejom obchodzącym dziś imieniny 🎂💯🎉🎊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Imieniny Andrzeja są jutro, dziś są Andrzejki obchodzone zwyczajowo w Wigilię (czyli dzień przed) Dnia Św. Andrzeja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
A propos Andrzeja, prawa jazdy i covid...
Zadzwoniłem do lokalnego ISP w sprawie instalacji FTTH. BOK odpowiedział, że pan Jurek zadzwoni do mnie, gdyż jest handlowcem i lubi dzwonić do klientów ioraz pozyskiwać nowych. Po 10 dniach czekania zacząłem podejrzewać u p. Jurka wstępne objawy amnezji. Ponowiłem prośbę w BOK i uzyskawszy zapewnienie, iż to okropne niedopatrzenie jest, które natychmiast zostanie naprawione, oczekiwałem na ciąg dalszy. P Jurek zadzwonił i otrzymawszy szereg pytań w kwestii wykonania przeze mnie instalacji do ich OPP zginął na kilka dni. Zapewniał solennie, że jutro oddzwoni, więc ja każdego następnego dnia czekałem na " jutro" Po kolejnej rozmowie i 109% zapewnieniach o jutrzejszym kontakcie ślad po konsultancie J zginął...
Niniejszym domniemywam, że jest na kwarantannie i nie chce telefonicznie zarażać klientów...Dużo zdrowia wszystkim pracownikom tegoż ISP.
Imię handlowca i nazwa ISP znana redakcji...
Wszystkie wydarzenia opisane są na podstawie sytuacji prawdziwych..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Piotrekk85 nie czepiaj się, chcieliśmy być pierwsi...jak dobry Gospodarz Domu Anioł...😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Piotrekk85 ma rację, moje niedopatrzenie. Z racji wolnego dnia, lepiej dziś poświętować 🤔😁
@agat13 wizja światełka normalnie z dnia na dzień się zmienia, ale kiedyś ..... nastąpi ten upragniony dzień światłości 🙃🙂😄