- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
A ja tam lubię do pracy chodzić. Tu nie chodzi nawet o neta ale mogę się oderwać od szarej rzeczywistości i robię dużo dobrego 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@pablus praca @byczyn_86 też przynosi dużo dobrego dla wszystkich, szczególnie prąd i ciepełko, ale jest wyjątkowo trudna i ciężka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturnapisał(-a)@pablus praca @byczyn_86 też przynosi dużo dobrego dla wszystkich, szczególnie prąd i ciepełko, ale jest wyjątkowo trudna i ciężka.
Jasne szczególnie prąd, a właściwie nieświecąca lampa uliczna 😡 pięć się normalnie świeci, a jedna siadła ( chyba żarówka ) i co ? - hm na wymianę trza czekać do trzech tygodni bulwa i paw 😡 Gdybym mogła wleźć na tego drążka to sama bym wymieniła oczywista oczywistość, ale ze względu na wagę ona mogłaby paść a ja spaść z wielkim łomotem 😣 tak myślę grrrr....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
dobrego poniedziałku 🙂
ja wsiadam do mojego Lambo i zaczynam pracę 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@wscieklaewka nie dramatyzuje. Właź...masz 50% szans, że nie zlecisz, a 100% że jak wejdziesz to już wymienisz...ludziom trzeba jasność i światło nieść...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Myślałem, że już żadnych GB nie będzie z powodu przegranego meczu, a tu taka miłą niespodzianka od Orange:
https://nasz.orange.pl/t5/Orange-Flex/Dziel-si%C4%99-GB-ze-znajomymi-w-Orange-Flex/m-p/237606#M3970
Dzięki @daro33 . Jak znowu będą GB, to informuj 👍🤔😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@agat13napisał(-a)@wscieklaewka nie dramatyzuje. Właź...masz 50% szans, że nie zlecisz, a 100% że jak wejdziesz to już wymienisz...ludziom trzeba jasność i światło nieść...
I stał się cud gdyż wczoraj około przed południem przyjechali dwaj przystojni panowie w zielonych mundurkach wraz z białym podnośnikowym pojazdem takim fajnym, i wyprzedzili mój zapał @agat13 🙂 Wykręcili spaloną żarówę, i założyli nówkę ( jeszcze takiej w moim życiu nie widziałam 🤔 długaśna i fajnie pokręcona ta żarówa była 😊 ) Obyło się bez mojego wdrapywania hip, hip, hura 😃 wielkie dzięki 🤗...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@wscieklaewka ależ proszę bardzo..Dziś powiem Marianowi i Ryśkowi, że się Tobie spodobali to podjadą i inna lampę zepsują, aby jeszcze raz na tym podnośniku w kombinezonach zabłysnąć światłem uroku i żarówki🤣