Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@mabud73napisał(-a)

Hurtownicy Emotikon: LOL

@mabud73 , "wydymamy" ich z dutków? To biznesmeni od siania zamętuEmotikon: Mrugający

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4796
  • 121

Pogaduchy 2.0

Następny poziom wisi już od jakichś 40% ale rozwiązań brak... dobrze że nie mam parcia na to Emotikon: zakłopotany

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20370
  • 58816
  • 799

Pogaduchy 2.0

@Bartłomiejnapisał(-a)

@mabud73napisał(-a)

Aaaa, o to chodzi Emotikon: Mrugający No ba Emotikon: Bardzo szczęśliwy Konszachty Emotikon: LOL Ale to nic...zwykli też mogą się rozgościć 🌲

@mabud73wyprostuję, każdy z użytkowników NO jest niezwykły! Szczęśliwa kobieta

Nie wiem, czy to dziś niezwykłość, ale jest normalnie zabawnie. Tylko, czy nie przesadzę z tą niezwykłością Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArturnapisał(-a)

@mabud73 Ty masz sporo, trzeba teraz @Anonim podciągnąć w poziomach Emotikon: LOL

@ketrasaArtur , ja w pionie się trzymam mocno...kręgosłup mam nieugięty. Poziom będzie zapewniony, gdy będą mnie wsuwać do "piekarnika"Emotikon: Język

• 20370
  • 58816
  • 799

Pogaduchy 2.0

@Anonim jeszcze na Ciebie za wcześnie, Trzeba towarzystwo zabawić, aczkolwiek mi lekko pion ucieka do poziomu Emotikon: Bardzo szczęśliwy Nabić pogaduchy w 3.0, a może w 0.3, liczby się chyba przestawiły Emotikon: LOL

• 20370
  • 58816
  • 799

Pogaduchy 2.0

@Anonimnapisał(-a)

@mabud73 , chyba za mało luźne tematy ruszamy, bo jakoś ucichło w pogduchach z kręceniem licznika. Pewnie chłopy siedzą na mopach, a kobiety w gabinetach kosmetycznych. Bidne te nasze inżyniery i hajery Emotikon: Język

Ja dzisiaj twórczo się wykazywałem. Robota wykonana prawidłowo, ale masz rację z mopem ma wiele do czynienia, tylko z tym automatycznym. 

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur, nie ma lekko na ziemskim padole. Do wieku 60l teoretycznie podlega się pod armię ziemską (mobilizacja). Pan Bóg też potrzebuje armii, by porządek był, stąd powołania po 60-ce. Wszystko się Panu Bogu udało, prócz starości. Dał nam Eden i @ketrasaArtur , Twój prraojciec Adam to zepsuł, a Ty go naśladujesz. Będziesz się w piekle smażył, bo ja na warcie nie wpuszczę do niebaEmotikon: Język 

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Spadam! Dobrej nocyEmotikon: Bardzo szczęśliwy

• 20370
  • 58816
  • 799

Pogaduchy 2.0

@Anonim ja boczkiem, boczkiem się wcisnę lub pazurkami podrapie i też jakoś się dopcham. Ale pion mi do poziomu z innego powodu ucieka. W jednym z postów przewidziałeś już to, ale nie będę cytował Emotikon: Bardzo szczęśliwy

• 20370
  • 58816
  • 799

Pogaduchy 2.0

No ok. trzeba też odpocząć. Nadrobię zaległości i też kimnę się na kilka godzin przed robotą Emotikon: Mrugający 

Dobrej spokojnej nocy @Anonim