- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Następny poziom wisi już od jakichś 40% ale rozwiązań brak... dobrze że nie mam parcia na to
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Bartłomiejnapisał(-a)
@mabud73napisał(-a)Aaaa, o to chodzi
No ba
Konszachty
Ale to nic...zwykli też mogą się rozgościć 🌲
@mabud73wyprostuję, każdy z użytkowników NO jest niezwykły!
Nie wiem, czy to dziś niezwykłość, ale jest normalnie zabawnie. Tylko, czy nie przesadzę z tą niezwykłością
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturnapisał(-a)@mabud73 Ty masz sporo, trzeba teraz @Anonim podciągnąć w poziomach
@ketrasaArtur , ja w pionie się trzymam mocno...kręgosłup mam nieugięty. Poziom będzie zapewniony, gdy będą mnie wsuwać do "piekarnika"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim jeszcze na Ciebie za wcześnie, Trzeba towarzystwo zabawić, aczkolwiek mi lekko pion ucieka do poziomu Nabić pogaduchy w 3.0, a może w 0.3, liczby się chyba przestawiły
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonimnapisał(-a)@mabud73 , chyba za mało luźne tematy ruszamy, bo jakoś ucichło w pogduchach z kręceniem licznika. Pewnie chłopy siedzą na mopach, a kobiety w gabinetach kosmetycznych. Bidne te nasze inżyniery i hajery
Ja dzisiaj twórczo się wykazywałem. Robota wykonana prawidłowo, ale masz rację z mopem ma wiele do czynienia, tylko z tym automatycznym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur, nie ma lekko na ziemskim padole. Do wieku 60l teoretycznie podlega się pod armię ziemską (mobilizacja). Pan Bóg też potrzebuje armii, by porządek był, stąd powołania po 60-ce. Wszystko się Panu Bogu udało, prócz starości. Dał nam Eden i @ketrasaArtur , Twój prraojciec Adam to zepsuł, a Ty go naśladujesz. Będziesz się w piekle smażył, bo ja na warcie nie wpuszczę do nieba
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim ja boczkiem, boczkiem się wcisnę lub pazurkami podrapie i też jakoś się dopcham. Ale pion mi do poziomu z innego powodu ucieka. W jednym z postów przewidziałeś już to, ale nie będę cytował
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
No ok. trzeba też odpocząć. Nadrobię zaległości i też kimnę się na kilka godzin przed robotą
Dobrej spokojnej nocy @Anonim