Pogaduchy 2.0

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

Ciekawe co wydarzy się 8 stycznia

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6617
  • 17111
  • 89

Pogaduchy 2.0

@Wojciech  nowe fony 🙂

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

Tymczasem w OrangeIMG_20200103_220732.jpg

Dodam że te 5GB zużyłem

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33123
  • 40764
  • 1403

Pogaduchy 2.0

Taki mamy klimat 🙂

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6617
  • 17111
  • 89

Pogaduchy 2.0

Witam wszystkich co tam u was @ 😋

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

Witam również wszystkich Emotikon: Bardzo szczęśliwy Czuję się tak, jakbym drugi raz "startował" do świąt. Prawosławni, zamieszkujący Polskę, są przed tym świętem również zaabsorbowani przygotowaniami. Niech się Wam także darzy Emotikon: Bardzo szczęśliwy A my? Ja idę do totalizatora po "dary" na Trzech Króli. Może komuś dopisze szczęście? @Citi2017 , grasz ?

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@Wojciechnapisał(-a)

Z tego co czytam niektóre posty to nie.

@Wojciech , a bo Ty za bardzo przejmujesz się swoją rolą. Nie bądź taki spięty Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@Piotrekk85napisał(-a)
A może warto nie dyskutować o czymś tutaj, o czym niektórzy nie mają pojęcia? 🙂

Ja też nie mam pojęcia o wielu skrótach myślowych i jakoś sobie radzę. Nie wszystko musi być A i B. Ile to razy widzę tu i ówdzie, że szyfrem ktoś się posługuje. Taki dobitniejszy, to SOA, przywołany onegdaj na forum. A ile takich krąży po forum? Kto wie, ten pojmie i nie musi być od razu kawa na ławę Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5596
  • 19459
  • 187

Pogaduchy 2.0

@Anonim  SOA, jest tyle, że mają swoje numerki. SOA1 czasem też stosuję, tyle, że wyjaśniam bardziej potocznym językiem. 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@Misiek62 cóż ja pocznę, że nie rozumiem języka programistów, a oni pytają mnie z kolei, co autor miał na myśli? Trochę logiki, trochę wujka, albo nie zawracać sobie głowy pojęciami, które nie trafiają w odbiorcę Emotikon: Bardzo szczęśliwy