- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur albo w "Baltonie" lub jak miał ktoś znajomości to w milicyjno-wojskowych "Konsumach".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur w "peksie" kupowałem 96% do "rozrabiania" z dodatkiem rodzynek 😁😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 @Kinga @ketrasaArtur @Misiek62 @Piotrekk85 A jak myślicie czy serio nie mamy w Polsce wystarczającej ilości cukru 🤔?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 według moich wiadomości z pewnego źródła to cukru w Polsce jest dosyć, przykład dzisiaj z Bydzi, sklep francuskiej sieci na A, cukru pod dostatkiem po 4,98 zł., ludzie chyba przestają powoli "głupieć" i sam widziałem że kupują po 1, 2 kg.
Edit.
Najbardziej wkurzali mnie "spekulanci" wykupujący w marketach cukier "tonami" i sprzedający na OLX po 7-8zł w Bydgoszczy i 9-10zł w Gdańsku za kilo 😡
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Co prawda pytanie o cukier nie do mnie ale też się wypowiem.
Ja ogólnie nie piekę, oboje z mężem nie słodzimy. Więc zużycie mamy naprawdę symboliczne. Kiedyś w zeszłym roku jak mój mąż jechał do sklepu mówię: Kochanie kup mi coś słodkiego. Spytam co to rzuciłam w żartach ksylitol. I kupił 😁 Jak twierdzi nie brzmiałam jakbym żartowała. Mam go do tej pory.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim pytanie do wszystkich 🤗 przepraszam że tak zabrzmiało jak by do ciebie nie było pytanie jest do każdego 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 cukru jest dostatek. Komuś tylko zależy na szybkim zbiciu kasy. Kilka dni przed pojawieniem się informacji w mediach, cena cukru w sklepie wynosiła 4,5 zł. Jak tylko podali informację w mediach, cukier skoczył do 10 zł. To jest nic innego jak sztuczne napędzanie ceny. Był szal, ktoś na tym zyskał, teraz trzeba znowu inny produkt, na którym ktoś zarobi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Pamiętacie, z tym cukrem jakiś czas temu jeszcze przed pandemią był podobny numer.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś