Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pogaduchy 2.0

Citi2017
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Pogaduchy 2.0

@Anonim  Tak tak tylko czasami

Anonim
Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@slav72 może to była cola 0?

Ja size byłam na obiedzie gdzie świętowaliśmy wspólnie akumulowane okazję: rocznicę ślubu moja i rodziców + taty imieniny. Było pyszne żarcie i dobre towarzystwo. 

We wtorek za to spotkanie w moim rodzinnym domu. Tym razem plenerowo. W planach jest ognisko i będzie ładna pogoda (mam nadzieję, że uważnie słuchają Ci co za to odpowiadają). Rodzice mają taki duży grill na trójnogu więc będzie na czym pyszności układać. 

slav72
Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny

Pogaduchy 2.0

@Anonim  czy to zwykła cola czy 0 tak samo szkodliwa dla organizmu. 

PS.

Fajne że udaje Wam się świętować. 

U mnie niestety w tym roku majówka pod znakiem pracy , właśnie piszę z nocnej zmiany, trzeciego również "powtórka z rozrywki".

Highlighted
Anonim
Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@slav72 wiem, że Cola zdrowa nie jest ale sama raz na jakiś czas ulegam pokusie. 

Współczuję tak pracowitej majówki. Mój ślubny ma jutro wolne. Co prawda on i tak ostatnio pracuje po 6 dni w tygodniu ale uważam, że to niesprawiedliwe

bronzub
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 2.0

@Anonim , to tylko taka mała niesprawiedliwość w obliczu większych i cięższego kalibru. Nawet cola im nie pomoże, chociaż ponoć to dobry odrdzewiacz Może dlatego @Anonim postanowił się "odświętnie odświeżyć"? Większego smaka zrobił @Citi2017 , bo dzielnie czuwa przy grillu i częstuje pysznościami

Miłych chwil majówkowych i przesyłam promyki słoneczne tym, którym ich brak obecnie

Anonim
Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@bronzub czemu niezdrowe rzeczy są takie dobre?

Ja mam jutro ognisko i się doczekać nie mogę. Otwarcie sezonu. Pamiętam jak mój tata raz sezon grillowy w styczniu otwierał na balkonie. Śnieg jeszcze był. Procenty grzały od środka i jakoś to poszło. 

slav72

Pogaduchy 2.0

@Anonim  wszystko czego zakazują lepiej smakuje...pamiętasz piosenkę "Zakazany owoc"? 

Anonim
Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@slav72 już dalej jest. Od złośliwość techniki i czasem za szybko się wyślę. I takie ,,kfiatki" wychodzą

Windowv2
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 2.0

Noi znowu internet mi nie działa

slav72

Pogaduchy 2.0

Wiadomość zawiera obraz

slav72_0-1651756471058.png

@sebaswiderski widzę że nadal w świątecznym nastroju  nie za ciepło Ci w głowę