- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 może to była cola 0?
Ja size byłam na obiedzie gdzie świętowaliśmy wspólnie akumulowane okazję: rocznicę ślubu moja i rodziców + taty imieniny. Było pyszne żarcie i dobre towarzystwo.
We wtorek za to spotkanie w moim rodzinnym domu. Tym razem plenerowo. W planach jest ognisko i będzie ładna pogoda (mam nadzieję, że uważnie słuchają Ci co za to odpowiadają). Rodzice mają taki duży grill na trójnogu więc będzie na czym pyszności układać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim czy to zwykła cola czy 0 tak samo szkodliwa dla organizmu.
PS.
Fajne że udaje Wam się świętować.
U mnie niestety w tym roku majówka pod znakiem pracy ☹️, właśnie piszę z nocnej zmiany, trzeciego również "powtórka z rozrywki".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 wiem, że Cola zdrowa nie jest ale sama raz na jakiś czas ulegam pokusie.
Współczuję tak pracowitej majówki. Mój ślubny ma jutro wolne. Co prawda on i tak ostatnio pracuje po 6 dni w tygodniu ale uważam, że to niesprawiedliwe 😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim , to tylko taka mała niesprawiedliwość w obliczu większych i cięższego kalibru. Nawet cola im nie pomoże, chociaż ponoć to dobry odrdzewiacz😂 Może dlatego @Anonim postanowił się "odświętnie odświeżyć"?😂 Większego smaka zrobił @Citi2017 , bo dzielnie czuwa przy grillu i częstuje pysznościami😀
Miłych chwil majówkowych i przesyłam promyki słoneczne tym, którym ich brak obecnie🌞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub czemu niezdrowe rzeczy są takie dobre?
Ja mam jutro ognisko i się doczekać nie mogę. Otwarcie sezonu. Pamiętam jak mój tata raz sezon grillowy w styczniu otwierał na balkonie. Śnieg jeszcze był. Procenty grzały od środka i jakoś to poszło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim wszystko czego zakazują lepiej smakuje...pamiętasz piosenkę "Zakazany owoc"? 😁😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 już dalej jest. Od złośliwość techniki i czasem za szybko się wyślę. I takie ,,kfiatki" wychodzą😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@sebaswiderski widzę że nadal w świątecznym nastroju 😁 nie za ciepło Ci w głowę 🤔😉