- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim , mamy na forum niepowtarzalnego @Misiek62 . Uwielbia się stroić na różne, świąteczne okazje, a poza tym, nie gryzie. Najlepszego dla misiów, od mających odrobinę empatii dla nich 🍯🎂😍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
🙂 @slav72 ja jestem mieszanką, poczynając od Amerykańskiego Niedźwiedzia Grizzly, lub Yogi z parku Jellystone przez Niedźwiedzia Polarnego (bo jestem siwy), i Polskiego Uszatka (wczesne lata życia) oraz Misia Colargola, bądź sięgając na daleki wschód gdzie króluje Panda... na przywołanym Kubusiu Puchatku, o małym rozumku kończąc...
ale najczęściej bywam Misiem z teczką (nie z teczki i wycieczki) lub misiem, który czyta (coś tam).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Misiek62 to dobrze, że nie ma w Tobie nic z innego słynnego misia - białego misia z Krupówek😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim chyba nie mogę sam u siebie stwierdzać takich rzeczy... zwłaszcza, że jak rozumiem przekaz Twojej wypowiedzi, to raczej negatywne cechy widzisz i tego z Krupówek.
A może ten z piosenki Mały miś, co do lasu bał się iść...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Misiek62napisał(-a)🙂 @slav72 ja jestem mieszanką, poczynając od Amerykańskiego Niedźwiedzia Grizzly, lub Yogi z parku Jellystone przez Niedźwiedzia Polarnego (bo jestem siwy), i Polskiego Uszatka (wczesne lata życia) oraz Misia Colargola, bądź sięgając na daleki wschód gdzie króluje Panda... na przywołanym Kubusiu Puchatku, o małym rozumku kończąc...
ale najczęściej bywam Misiem z teczką (nie z teczki i wycieczki) lub misiem, który czyta (coś tam).
Czyli według kalendarza świąt nietypowych możesz świętować średnio co dwa miesiące 😁, a dokładając imieniny, urodziny i wszelakie inne rocznice/jubileusze to świętowanie przez okrągły rok Cię czeka 😉 (tylko kto tyle wytrzyma i temu podoła 🤔).