- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Venomoth3 nie powiedziałem że Artur to ja, to Ty dopiero w późniejszym poście wyjaśniłeś o kogo chodzi 😉, tak więc potwierdza się zasada, jak zawracasz się do kogoś konkretnie to na początku używaj nicka tej osoby.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Venomoth3 wybór fotki na stronie głównej, to przywilej Herosów. Tu masz opisane, jakie są przywileje Herosów, użytkowników:
https://nasz.orange.pl/t5/custom/page/page-id/HerosiOrange
Na dwóch kontach nie można działać na NO. Jeżeli będziesz na dwóch kontach, to moderatorzy zwrócą Tobie uwagę i poproszą o usunięcie jednego z nich, a jeżeli nie zastosujesz się do ich polecenia, to zablokują oba konta.
Jak chcesz się zwracać do konkretnej osoby, to wpisujesz małpkę: @, pojawia się lista ostatnich 4 osób, które napisały posty oraz założyciel tematu. Jak nie chcesz wybrać osób z listy, to wpisujesz kolejne litery. Fotka poniżej wyjaśnia. Jeżeli piszesz ogólnie, to nie zawsze wiadomo, do kogo się odnosisz, a na forum jest obecnie zarejestrowanych ponad 95 tyś osób, więc trudno czasem sie domyśleć, co chciałeś przekazać i do kogo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 szkoda tylko, że nie w tym temacie co potrzeba, ale może moderatorzy podzielą lub przeniosą do pogaduch. Dodatkowo zakładam, że innym nowo pojawiającym się użytkownikom na NO przyda się taki mały opis.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur to może zamiast do Pogaduch, wyodrębnić jakiś temat pomocowy i tam przenieść, ciekawe co na ten pomysł moderacja ? 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 żeby już dalej nie drążyć tematu w fotkach, to napiszę już tu. Mam nadzieję, że moderatorzy dostrzegą rozwijanie się dyskusji nie tu gdzie potrzeba i nasze posty poprzenoszą w odpowiednie miejsca wedle uznania. My tego nie zrobimy, co najwyżej możemy zasugerować. Wszystko zależy od zespołu NO, jak poustawiają.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 jasne.. Jak na siebie patrzę w lustrze, to wypisz, wymaluj ja.. Jak dwie krople wody...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś