- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@agat13 no fajnie wytłumaczone, bardzo zrozumiale, tak "po ludzku" 🙂👍 faktycznie zamienić tylko na SWB i jak najbardziej na czasie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ktoś mi tutaj polecał router GSM lepszy od B525.... Tylko nie pamiętam kto i nie pamiętam jaki to był router... Bardzo bym prosił o polecenie dobrego routera GSM(muszę poprawić jakość sygnału, bo modem nie daje rady tak bardzo jakbym chciał. Wiem że antena byłaby lepszym rozwiązaniem, natomiast szukałabym anteny pod złącze znajdujące się w routerze bo wygodniej.)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@agat13 Ah, ale nie taki drogi... aż takiego budżetu to ja nie mam... Coś używanego bardziej by pasowało mi. Za miesiąc dopiero będę musiał kupić drukarkę tanią w eksploatacji(tusze) więc i pewnie kupię router przy okazji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Vermeil mam 535-ke za 400zl i daje radę. Zerknij czy specyfikacja Ci odpowiada https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjT47rT9JTwAhWTiNUKHe14AaoYABAQGgJ3cw&ae=...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Nie jestem za bardzo w routerach, dlatego pytałem... Chyba że ktoś mi właśnie 525 polecał(Czy może to był b539🤔) Zobaczymy w czerwcu jak to będzie wyglądało ale pewnie B525 mi wystarczy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Vermeil zmieniłem na 535, bo zetknąłem na naklejkę. Ten lepszy...ale i 525 da radę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Oba routery są ok. B525 to starszy model i nie wiem, czy jeszcze dostępny w sprzedaży h operatorów, chyba, że z drugiej ręki. B535 to nowszy model i dostępny nowy jak i używany. Oba mają agregację pasma i nieźle się spisują
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Vermeil wspomniał, że nie poszaleje z funduszami...ten starszy z drugiej ręki będzie działał podobnie.......
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ja swojego B525 kupiłem za niecałe 200 PLN. Na wsi z agregacją w dzień daje 30 Mbit/s, w nocy 60;Mbit/s.