- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Wojciech do jakiego spania???!!?? My tu przeżywamy jak stonka opryski wydarzenie sezonu jakim było AMA i układamy w głowie te nowiny techniczne, a Ty nas wypędzasz? Oj niech no się Wielki Technolog Funboxa dowie o studzeniu gorących głów...i to gdzie? W kopalni wiedzy tajemnej NO...nonono
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@agat13 dobre 😂 ale funbox 6 nie jest dla mnie dostępne mam 300mb/s A nie potrzebuje 600
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@agat13 Wiesz, teoretycznie mogę mieć za zapłatą, ale ja nie chce, płacić kasy za funbox 6 jak inni za darmo dostają przesada. Zwłaszcza że ponad 10 lat jak nie więcej jestem abonamentem w Orange i mam płacić jeszcze za sprzęt e tam :) nie warto.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 ale przyznam się szczerze że apetytu narobili tak, że dziś zamówiłem router z wifi6...😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Żeby sprawdzić działanie WiFi 6, trzeba też mieć odpowiednie urządzenia do obsługi tej technologii. Nie ma co się spieszyć, jeszcze przyjdzie czas, aby pobawić się nową technologią.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 w tej dziedzinie wiele nie trzeba, abym za testy się złapał...ciekawe jak taki router jako AP się sprawdzi ? Niby niewiele, bo 300Mb/ sek do testów, ale zasięg i stabilność sprawdzę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
300 niewiele...
No zależy do czego zestawiać. Jak do Neostrady to przepaść. Po prawdzie to większość ludzi nie potrzebuje więcej niż 100mb A szybkie pakiety kupują tylko po to by ładnie wyglądało
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Gdybym miał możliwość posiadania 300 to bym posiadał, zawsze to szybciej większy plik czy wyślę czy pobiorę. Możliwości są ale sąsiad nie chce się zgodzić na kabel, bo szedłby nad jego posesją. więc na ten moment zostaje mi samo GSM