- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@MiloszPL opoznienia wynikaja z racji covid i pandemii. Ustawa antycovidowa dała operatorom dodatkowe 3 miesiące. Wiec trzeba cierpliwie czekac😉
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@MiloszPL potwierdzam to, co napisał @byczyn_86 . Mi przesunięto termin właśnie o 3 miesiące. Do tego trzeba dołożyć fakt, że monterzy pracując w terenie chorują również, a zalecenia bezpieczeństwa spowalniają pracę, by dać i technikom i klientom poczucie swobody przy obcych osobach w domu.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
test
U mnie przeprowadzane są na zakładzie testy instalacji elektrycznej. Kończą się poprzednie badania, więc trzeba wykonać nowe. Bprzebiegają sprawnie i pomyślnie. Zakładam, że do końca tygodnia testy zostaną zakończone 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
test
Więc rozumiem że rozpisujemy się o testach. Może ktoś jeszcze coś napiszę co testuje? 📱🎇
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dziś z nietypowych świąt: Dzień Bigosu. Ktoś już ziczył ten tradycyjny posiłek? Ja jestem w trakcie przygotowywania, aż ślinka cieknie 😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur ja tam w garażu mam taki bigos , że jak groch z kapustą wszystko wygląda....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur bigos to na koniec tygodnia, co się ostanie to do garnka i mix z kapustą 😋
@agat13 ja w garażu to mam tyle części, że bym drugie autko poskładał, brak tylko nadwozia 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur ja właśnie skończyłem testować moją cierpliwość...pół kotłowni przewaliłem w poszukiwaniu RAM-u. Bez skutku. Znalazłem jedną kość i to uszkodzoną. Gdyby chociaż wołowa była, to by się pies ucieszył...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Szanujące się fora mają wydzielone dedykowane kategorie testowe na wysyłanie testowych głupot.