- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Moje gratulacje @byczyn_86. Przez ten rok, Twój kciuk wiele zdziałał na tym NO (bo często wspominasz, że piszesz na urządzeniach mobilnych) 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dzisiejszy wybór awatarka to nawiązanie do reklamy PEPSI:
Chyba ktoś z Orange tworząc tego awaratka też tą reklamą się inspirował 😁 🤔 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturnapisał(-a)Moje gratulacje @byczyn_86. Przez ten rok, Twój kciuk wiele zdziałał na tym NO (bo często wspominasz, że piszesz na urządzeniach mobilnych) 😁
Wielkie dzieki. Tak tylko smartfon😉Moze by tak wprowadzic nowe osiagniecie na forum? Na przyklad: NAJSZYBSZE KCIUKI😂😂😂
@Kinga @Bartłomiej @Aśka_M co Wy na to😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Miejmy nadzieję, że jest to tylko "pan w granatowym garniturze", ale wiadomo, wszędzie można się doszukać nawiązania 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86 mógłby zespół NO opracować specjalny znaczek dla Ciebie dla najszybszego kciuka na NO. W końcu przez rok kciukami wspiąłeś się na poziom Guru 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturnapisał(-a)@byczyn_86 mógłby zespół NO opracować specjalny znaczek dla Ciebie dla najszybszego kciuka na NO. W końcu przez rok kciukami wspiąłeś się na poziom Guru 😁
A to juz w nie ode mnie zalezy🙂
@Macrolo pomysl bylby malo Orandżowy wiec nie mialby racji bytu, ale dziekuje za poparcie👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Macrolonapisał(-a)Miejmy nadzieję, że jest to tylko "pan w granatowym garniturze", ale wiadomo, wszędzie można się doszukać nawiązania 😉
Dla mnie to PEPSI, a reklama dobitnie to pokazuje.
P. S. Już dawno nie pamiętam takiego ruchu na NO. W tamtym roku licznik powiadomień przekraczał mi grubo ponad 100, teraz trochę spokojniej, bo sięga 1/3 wartości 😎 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Chyba jutro z rana zespół NO będzie miał co działać na NO, bo w niektóre tematy trochę offtopu się wkradło. Ciekawsze dyskusje proponuję wrzucić do Pogaduch, a nie usuwać. Przynajmniej deko stron dobijemy do 1k 😁 😃 😄