- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Witam "niewiniątka" Ja chyba słabo, albo bez wiary się modliłem, bo z rana najpierw wiało, potem deszcz, grad i na końcu śnieg przywiało. No i zagrzmiało też. Szkoda, że zamiast gradu, nie sypnęło groszkiem...takim z Pudliszek (konserwowany). Takiej wielkości i w niewielkiej czasowej przestrzeni, to mogłoby w zimie być więcej. Poleży sobie, a potem powolutku nasączy spragnioną ziemię. No, ale też szkód dzisiejszej nocy było bardzo dużo. Co na to ekolodzy, górnicy, lotnicy? Fajerwerki ze składów amunicji na Cyprze, to też sprawka ludzi. Sami sobie robimy piekiełko na ziemi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim marzy Ci się manna z nieba
Fajnie, tez lubię groszek
Witaj @Kinga . Skoro poklei piszą, że byli grzeczni to ja napiszę, ze nie byłem grzeczny. Rozrabiałem na NO jak się tylko da pisząc posty gdzie tylko popadnie z problemami i podpowiedziami
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim gornikom woda bez tego kapie ze stropu na glowe. Ale zeby Pudliszki z nieba lecialy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86 ...zaufaj mi...jestem inżynierem od pomysłów Ja bym na głowie stanął, by Wam tę wszystką wodę i metan wypompować oraz spożytkować. Tato opowiadał mi, jak jest ciężko, a woda to skarb. Zamiast drażnić ruskich i Merkel, niech mądrale wybudują swój rurociąg i pociągną wodę pod samiuśkie Tatry, odsączą ze soli i spuszczą ją jako źródlankę
Kijem Wisły i Odry nie zawrócą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@wscieklaewka napisał(-a)
Ta jojku @Kinga wróciłaś wreszcie 🙂 Pogoda u mnie piękna - leje,grzmi,błyska się, pada grad i takie tam inne historie jeszcze 😞
Byliśmy bardzo grzeczni - a Ty ?
@ketrasaArtur napisał(-a)
Witaj @Kinga . Skoro poklei piszą, że byli grzeczni to ja napiszę, ze nie byłem grzeczny. Rozrabiałem na NO jak się tylko da pisząc posty gdzie tylko popadnie z problemami i podpowiedziami
No proszę - niemal same aniołki 👼
Tak, @wscieklaewka też byłam grzeczna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dobry mem 🙂
czyli rozumiem że to taki "luźny" wątek o wszystkim i o niczym 😄
a co do grzeczności to ja jestem grzeczny ale leniwy czasem 😛 no i cierpliwy 🙂
Jak mówi stare chińskie przysłowie:
"Na tym świecie nieskończone są 3 rzeczy: Boże Miłosierdzie, ludzka głupota i moja cierpliwość".
AHOJ PRZYGODO!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@pablus dokladnie to jest miejsce na luzne rozmowy, komentarze, opinie na powaznie i te z przymruzeniem oka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86napisał(-a)@pablus dokladnie to jest miejsce na luzne rozmowy, komentarze, opinie na powaznie i te z przymruzeniem oka
tylko nie przymruż obu 😛 bo wtedy nic nie przeczytasz 🙂
powiem szczerze że dobrze że takie forum jest bo nie wiem czy konkurencja taki bajer ma 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Nie wiem czy ma czy nie ma u nas jest wszystko. No moze poza bufetem z przekaskami